My first market!

My first market!

IMG_8635 IMG_8637Volgende week zaterdag 14 december sta ik op mijn eerste markt, woohoo!! En wel de Zelfgemaakte Kerstmarkt in Utrecht, meer informatie zoals tijd en adres op deze website. Ik neem al mijn vogeltjes mee, dus mocht jij al een tijdje smachtend naar ze hebben kijken, dan is dit je kans! Aangezien ik nog maar een beginner ben in deze wereld, hebben de dames van All Things We Like mij gevraagd of ik bij hun stand mijn producten wil verkopen! Zij hebben namelijk ook vogeltjes in hun producten terugkomen, en daarom leek het ze wel leuk om mijn vogeltjes daarbij te hebben. Wat een ontzettend leuke kans vond ik dat!! Zelf zou ik de huur van zo’n stand nog niet kunnen betalen, en door deze lieve dames kan ik alsnog veel ervaring opdoen en hopelijk ook wat spulletjes verkopen πŸ™‚ Ik heb er zo’n zin in! Mochten jullie nou in de buurt van Utrecht zijn volgend weekend, dan zou ik het super vinden als jullie langskomen! Er zijn verder nog veel andere leuke kraampjes te bezichtigen, dus het wordt zeker een topdag!
IMG_8608Omdat het een kerstmarkt is heb ik ook al wat kerstmannetjes gemaakt, maar ik moet nog even zien of ik er genoeg kan maken volgende week! Dat wordt hard werken πŸ˜‰ Alvast een fijn weekend iedereen!

 

Previous post
W.I.P. Wednesday #17
Next post
W.I.P. Wednesday #18

12 Comments

 1. Juul
  December 6, 2013 at 1:29 pm — Reply

  Veel brei plezier!! πŸ™‚

 2. Juul
  December 6, 2013 at 1:29 pm — Reply

  Veel brei plezier!! πŸ™‚

 3. December 6, 2013 at 7:04 pm — Reply

  Wowie dat is super dat ze jouw vogeltjes verkopen c: Ik hoop
  dat ze zeer in de smaak vallen bij de klanten! Die kerstmarkt
  klinkt leuk c: Xx

  • December 8, 2013 at 11:07 pm — Reply

   Hihi ^^ Leuk nieuws he! Maar dit had ik zelf niet gepland, anders had ik jou natuurlijk gevraagd πŸ˜‰ Ik hoop ook dat de klanten ze leuk vinden! xx

 4. December 6, 2013 at 7:04 pm — Reply

  Wowie dat is super dat ze jouw vogeltjes verkopen c: Ik hoop
  dat ze zeer in de smaak vallen bij de klanten! Die kerstmarkt
  klinkt leuk c: Xx

  • December 8, 2013 at 11:07 pm — Reply

   Hihi ^^ Leuk nieuws he! Maar dit had ik zelf niet gepland, anders had ik jou natuurlijk gevraagd πŸ˜‰ Ik hoop ook dat de klanten ze leuk vinden! xx

 5. December 10, 2013 at 7:55 pm — Reply

  Jammer dat Utrecht ver weg is, want ze zijn echt leuk! Die kerstmannetjes zijn ook heel schattig voor in de boom!

  • December 10, 2013 at 9:23 pm — Reply

   Dankjewel ^^ Na afloop van de markt komen de vogeltjes en kerstmannetjes die over zijn in mijn webshop, dan hoef je de deur helemaal niet uit πŸ˜‰ xx

 6. December 10, 2013 at 7:55 pm — Reply

  Jammer dat Utrecht ver weg is, want ze zijn echt leuk! Die kerstmannetjes zijn ook heel schattig voor in de boom!

  • December 10, 2013 at 9:23 pm — Reply

   Dankjewel ^^ Na afloop van de markt komen de vogeltjes en kerstmannetjes die over zijn in mijn webshop, dan hoef je de deur helemaal niet uit πŸ˜‰ xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

My first market!