W.I.P. Wednesday #16

W.I.P. Wednesday #16

IMG_8561 IMG_8562Ik heb de laatste tijd zoveel op mijn to-craft lijstje staan dat het eigenlijk niet meer normaal is. Gelukkig wordt het na deze week wat minder druk met schoolwerk en kan ik me weer volledig richten op alle works in progress! Zoals deze sjaal, die je hierboven ziet. Een heerlijke colsjaal met bobbles, en er komt nog een capuchon op. Het patroon heb ik zelf bedacht, en ik ben van plan het binnenkort uit te schrijven! Van de meeste projecten heb ik geen foto gemaakt, het wordt tegenwoordig al zo snel donker dat ik zelfs overdag vaak geen goede belichte foto’s kan maken.
Verder ben ik ook nog bezig met een uilenkussen (bijna af!), een paar handschoenen, een muts, een slinger, de We Are Knitters colsjaal, mijn granny square deken, een gebreid rokje.. Zo veel dingen allemaal! Ohja, en mijn rode sjaal moet ook nog worden vastgepind en gestoomd. En dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn gehaakte vogeltjes. Op de Dawanda designmarkt was iedereen helemaal weg van deze kleine vogeltjes, en daarom ga ik er een flinke voorraad van maken.
IMG_8559En voor die voorraad moet niet alleen gehaakt worden.. De pootjes hebben de neiging om te krullen, dus ik moest even een paar operaties uitvoeren op mijn vogeltjes en enkele losse pootjes. Ik vond het er erg komisch uitzien, zo in mijn kamer allemaal op een yoga-mat gepind. Net alsof ik vlinders aan het preserveren was. Maar het werkte wel! Ik heb ze eerst vastgepind, daarna met een reis-spraybusje natgesproeid. Toen wachten tot alles droog was en ze zijn perfect recht! Ik ben benieuwd hoelang dat zich goed houdt, maar met kromme pootjes zijn ze nog steeds ontzettend leuk.

Dat was het weer voor vandaag, de tweede blogpost over de Dawanda markt komt eraan!
Hebben jullie trouwens ook al op mijn amigurumi katje Meowrizio gestemd? Je kan tot en met zaterdag hier stemmen. Er zijn veel amigurumi’s om uit te kiezen, dus om de mijne te vinden gebruik je control+f en typ je ‘Meowrizio’ in. Kies je vijf favorieten en vul je emailadres in in het pop-up scherm. May the best amigurumi win!

 

Previous post
Guess what came in the mail today..
Next post
Dawanda Designmarket: Part II

5 Comments

 1. November 27, 2013 at 7:48 pm — Reply

  Goed idee met het recht zetten van je vogelpootjes c;
  Xx

  • November 29, 2013 at 1:43 pm — Reply

   REPLY: de functie van die tang is de randen van dat gehaakte cakeje te benadrukken c: zo krijg je een duidelijker randen zeg maar. Ik zag het ooit op een website maar die persoon gebruikte van die wasknijpers en plaatste het tussen de randen c:

   • November 29, 2013 at 3:02 pm — Reply

    Ahaaa…. Ik snap m 🙂 Goed idee! Normaal haak ik alleen in de laatste lusjes als ik een randje wil, dan buigt het daar een beetje om namelijk, maar dit ga ik ook eens proberen! xx

 2. November 30, 2013 at 7:34 pm — Reply

  The little bird legs look so funny. Can’t wait to see the finished birds.

  • November 30, 2013 at 8:29 pm — Reply

   Haha, I’m happy you think they look funny, my boyfriend called me Frankenstein for pinning their limbs down 😛 Pictures coming up soon! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #16