W.I.P. Wednesday #35

W.I.P. Wednesday #35

IMG_9442Nog meer uiltjes in de maak! Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen, en er komt ook een patroontje aan. Deze uiltjes zijn ongeveer het handelsmerk geworden van mijn moeder en mijzelf, we zijn er wel een beetje trots op! Had ik trouwens al verteld dat mijn moeder nu ook een blog begonnen is? Het heet Kiek-hibou, neem eens een kijkje! Ik heb haar een beetje geholpen om de blog op te zetten, want het is natuurlijk wel moeilijk om een blog te beginnen. Voor degenen die zich afvragen waar de naam vandaan komt: hibou is ‘uil’ in het Frans, een taal die mijn moeder graag spreekt; en het hele woord kiek-hibou is een woordspeling op kiekeboe! Ik vond het zelf heel leuk bedacht, zo’n creatieve naam zou ik ook wel willen voor mijn blog! Over andere blogs gesproken, Helma en Mei hebben mijn Liebster Award-vragen beantwoord! Heel leuk om te lezen, zeker even langsgaan dus!
IMG_9447Mijn Pansy Tee is bijna helemaal klaar! De zijkanten zijn aan elkaar gewerkt en het geheel is geblockt. Nu alleen nog wachten tot het droog is en de draadjes afwerken. Ik kan niet wachten om het te dragen! Vergeet trouwens niet om aan mijn giveaway mee te doen, je kunt namelijk een breipakket winnen voor je eigen Pansy Tee, gesponsord door het fabuleuze BettaKnit. Let trouwens wel op dat je allevier de verplichte onderdelen voltooit via Rafflecopter (link in de giveaway post), anders telt je deelname niet!IMG_9450Mijn andere gebreide topje is ook bijna af, nog maar een paar centimeters aan de rechtermouw! Dan nog even wat aantekeningen maken en een patroontje schrijven voor mijn lieve lezers 😉

Previous post
More owls and new inspiration
Next post
Nice beginning of the weekend

5 Comments

 1. May 2, 2014 at 8:08 pm — Reply

  Wat leuk om te horen dat je mama aan de blog is geslagen c:
  Ik ga kijken! En je tee ziet er goed uit, net als je uiltjes! Xx

  • May 2, 2014 at 8:39 pm — Reply

   Dankjewel! 🙂 Ik heb ondertussen al een hoop uiltjes gemaakt, en de foto’s voor de tutorial zijn ook klaar 😉 xx

 2. May 4, 2014 at 2:50 am — Reply

  Wauw! Wat ziet je pansy tee er gaaf uit!!

  • May 4, 2014 at 10:41 am — Reply

   Dankje Helma! Ik heb hem gisteren zelfs al aangehad 😀 zodra ik iemand in de buurt heb die foto’s kan maken zal ik er een paar plaatsen als ik hem aanheb 🙂 xx

   • May 4, 2014 at 12:32 pm — Reply

    Ja, leuk. Ik ben benieuwd. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #35