Guess what came in the mail today..

Guess what came in the mail today..

IMG_8549IMG_8550Mijn brei-kit van We Are Knitters kwam met de post, jippie! Ik heb deze kit gewonnen met mijn Eva gilet, dat ik breide tijdens een Knit-A-Long van het merk We Are Knitters. Toen ik de grote doos zag wist ik meteen wat het was, en ik begon gelijk met uitpakken! Het eerste wat ik zag was een bol van hun heerlijke wol, die heel toepasselijk ‘The Wool’ heet. 100% Peruviaanse wol, en ik moet zeggen, het is een van de heerlijkste garens die ik ooit in mijn handen heb gehad.

I received my knitting kit from We Are Knitters, yay! I won this kit with my Eva vest, which I knitted during one of their Knit-A-Longs. When I saw the huge box I instantly knew what it would be! I started unpacking right away. The first thing I saw was a skein of their gorgeous wool!! Very aptly named ‘The Wool’, it is one of the most delicious yarns I have ever held in my hands.Β 
IMG_8551 IMG_8552Er zat ook een vel stickers bij met leuke teksten! “Men look manly when they knit” Haha!
There was also a sheet of stickers included with funny punchlines! “Men look manly when they knit” lol!
IMG_8553 IMG_8554En die naalden! Wel 15 mm dik, perfect voorΒ chunky wol. Misschien ook wel voor Zpaghetti garen!
And those needles! There are 15 mm thick, which makes them perfect for knitting with chunky wool. Maybe even textile yarn!
IMG_8555 IMG_8556En het patroon natuurlijk, voor een van hun mooie kolsjaals: de Empire Snood. Ik kan niet wachten om te beginnen!!
And the pattern of course, for one of their beautiful cowls: the Empire Snood. I can’t wait to get started!
IMG_8557Heb jij ooit een complete breikit gekocht? Of koop je graag zelf de afzonderlijke materialen?
Did you ever buy a complete knitting kit? Or do you just buy the supplies yourself?

 

Previous post
Voting Time!
Next post
W.I.P. Wednesday #16

16 Comments

 1. November 26, 2013 at 1:28 pm — Reply

  Ahhh nogmaals gefeliciteerd hoor met het winnen
  van dit pakket c; Ik wil ook zo,n dikke houte breinaalden :c
  Xx

  • November 27, 2013 at 6:16 pm — Reply

   Dankje πŸ™‚ Ja die breinaalden zijn echt geweldig!! Ze hadden laatst ook bij de action 12mm breinaalden voor 2 euro ofzo, voor deze die ik heb betaal je al gauw 20 euro πŸ˜› xx

 2. November 26, 2013 at 1:28 pm — Reply

  Ahhh nogmaals gefeliciteerd hoor met het winnen
  van dit pakket c; Ik wil ook zo,n dikke houte breinaalden :c
  Xx

  • November 27, 2013 at 6:16 pm — Reply

   Dankje πŸ™‚ Ja die breinaalden zijn echt geweldig!! Ze hadden laatst ook bij de action 12mm breinaalden voor 2 euro ofzo, voor deze die ik heb betaal je al gauw 20 euro πŸ˜› xx

 3. November 27, 2013 at 2:18 pm — Reply

  Wat leuk dat je zo creatief bent! Ik denk niet dat ik er handig in zou zijn.. misschien tot maar eens proberen?!

  • November 27, 2013 at 2:19 pm — Reply

   toch* bedoel ik, haha!

   • November 27, 2013 at 5:55 pm — Reply

    Zeker eens proberen! Ik ben zelf ook pas een paar jaar bezig, en binnen een jaar kon ik al ingewikkelde dingen breien! Op de website van We Are Knitters staan een paar goede instructiefilmpjes, dus ik zou zeggen: haal een bol wol en naalden bij de Zeeman en probeer het eens uit! xx

    • November 27, 2013 at 7:25 pm — Reply

     Dat is wel fijn om te horen, het ziet er namelijk allemaal zo ingewikkeld uit! Ik ben vaak nooit zo handig! Maar aangezien het weer bijna kerstvakantie is, lijkt me dat een mooie gelegenheid om het uit te proberen! πŸ™‚ X

 4. November 27, 2013 at 2:18 pm — Reply

  Wat leuk dat je zo creatief bent! Ik denk niet dat ik er handig in zou zijn.. misschien tot maar eens proberen?!

  • November 27, 2013 at 2:19 pm — Reply

   toch* bedoel ik, haha!

   • November 27, 2013 at 5:55 pm — Reply

    Zeker eens proberen! Ik ben zelf ook pas een paar jaar bezig, en binnen een jaar kon ik al ingewikkelde dingen breien! Op de website van We Are Knitters staan een paar goede instructiefilmpjes, dus ik zou zeggen: haal een bol wol en naalden bij de Zeeman en probeer het eens uit! xx

    • November 27, 2013 at 7:25 pm — Reply

     Dat is wel fijn om te horen, het ziet er namelijk allemaal zo ingewikkeld uit! Ik ben vaak nooit zo handig! Maar aangezien het weer bijna kerstvakantie is, lijkt me dat een mooie gelegenheid om het uit te proberen! πŸ™‚ X

 5. November 29, 2013 at 12:27 am — Reply

  Thank for pointing me in the direction of we are knitters! That snood looks amazing! Looking forward to seeing the finished products

  • November 29, 2013 at 3:04 pm — Reply

   Hi! They have such wonderful knitting and crochet kits! Really worth checking out, I agree πŸ™‚ The snood is working up really fast, maybe I can already wear it next week! xx

 6. November 29, 2013 at 12:27 am — Reply

  Thank for pointing me in the direction of we are knitters! That snood looks amazing! Looking forward to seeing the finished products

  • November 29, 2013 at 3:04 pm — Reply

   Hi! They have such wonderful knitting and crochet kits! Really worth checking out, I agree πŸ™‚ The snood is working up really fast, maybe I can already wear it next week! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Guess what came in the mail today..