Dawanda Designmarket: Part II

Dawanda Designmarket: Part II

IMG_8450tekst IMG_8438Eindelijk, daar is ie dan: het vervolg op de Dawanda Designmarkt! Zoals jullie misschien weten was er die dag in Brussel ook een leuke DIY!
Finally: the next post about the Dawanda Designweek! As you might know, there was also a DIY table at the event.
IMG_8443 IMG_8444 IMG_8445 IMG_8451We versierden cadeau-naamkaartjes met een geborduurd figuurtje! We konden kiezen uit een strikje, een kerstboom of een sneeuwvlok.
We embellished a gift tag with some fun cross-stitching! We could choose from 3 different patterns: a bow, a Christmas tree and a snowflake.
IMG_8452Deze DIY werd mogelijk gemaakt door Emm in France, die zelf een leuke trui aan had met een vosje daarop geborduurd! Check haar geborduurde ringen en broches in haar shop.
The hostess of the DIY was Emm in France, who wore this adorable cross stitch- Fox sweater! Check out her embroidered rings and brooches in her shop.
IMG_8454 IMG_8455Na deze leuke pauze gingen we weer verder met het rondneuzen in winkeltjes. Eerst kwamen we in een hotelkamer waar overal sieraden ten toon gesteld waren, van Sischima. Erg mooie oorbellen, vooral die met roosjes vind ik mooi!
After this fun break we continued browsing the shops, which were actually transformed hotel rooms. The first room was filled with pretty jewelry by Sischima. I especially like the earrings with roses!
IMG_8456tekst IMG_8457Het schattige winkeltje van Creaceline hebben we ook zeker niet overgeslagen! Jammer dat er een hele felle lamp in de kamer stond, zo kon ik geen goede foto’s maken. Maar je krijgt het idee: schattige hebbedingetjes van fimo-klei! Op Dawanda verkoopt ze ook losse materialen, en nog veel meer dingen!
Look at these cute necklaces by Creaceline! There was a really bright lamp in the room so my pictures came out a bit funky, but you get the picture: cute miniature stuff made with clay! She also sells material and much more stuff on Dawanda.
IMG_8459 IMG_8458LVDK. staat voor Lauren van der Kolk, de designer van dit merk. Ze had hele schattige fotolijstjes met grappige quotes en mini-mensjes erin, maar dat was eigenlijk nog niet eens het mooiste in haar winkel! Ze maakt prachtige leren tassen en ook schilderijen met naaimachines (!). Daar heb ik jammer genoeg geen foto’s van, dus breng haar zeker een bezoekje op haar eigen website of Dawanda shop. Die tassen zijn echt om van te zwijmelen zo mooi!!
LVDK. stands for Lauren van der Kolk, who is the designer of this brand. She had really cute photoframes with funny quotes and miniature people inside. But that wasn’t even the most amazing thing in her shop, she makes beautiful leather bags by hand! Aside from that, there were also some really artistic paintings, made with a sewing machine! Sadly, I forgot to take pictures of those items, so make sure to pay her website or Dawanda shop a visit! Those bags… totally droolworthy!
IMG_8461 IMG_8462tekstCharlotte van Atelier Charlotte Auzou maakt prachtige enveloptasjes! Ze lagen allemaal zo perfect op het hotelbed dat ik er geen aan durfde te raken! Gelukkig kan ik in haar webshop naar hartelust kijken. Ze maakt ook nog gebreide mutsen en kleding! Wat ik vooral leuk vond in haar winkel was dat er overal ballonnen op de grond lagen. Niet heel praktisch misschien als het druk is, maar het ziet heel vrolijk en speels uit!
Charlotte from Atelier Charlotte Auzou makes beautifully elegant envelope purses. They were all so perfect, lying there on that hotel bed, that I didn’t dare to pick one up, haha. She also makes knit hats and other garments! What I especially loved about her shop was that there were balloons all over the floor! I think it’s a really creative idea to make your shop more inviting to customers. IMG_8468 IMG_8467 IMG_8466Bij Anna Treurniet vonden we oude borduurwerkjes verwerkt in tassen en hangers, hoe creatief is dat! Bovendien waren er hele mooie kraagjes! Zeker een naam om te onthouden 🙂
The designer of Anna Treurniet (Anna Don’t be sad) turned old cross-stitch works into new fabulous items, like bags and ornaments! How creative is that? She also had beautiful collars 🙂
IMG_8500tekst IMG_8535 IMG_8539Eerst liet ik jullie al mijn haarband en oorbellen zien, nu eindelijk foto’s van mijn laatste aankoop! Toen ik de winkel van puntje. binnenkwam werd ik overdonderd door alle leuke en kleurrijke stofjes met vrolijke prints. Er waren ook bijvoorbeeld kraanvogels, heel mooi! Deze stof met olifantjes vond ik zó schattig, ik moest er iets van hebben! Ik heb een hoesje gekocht voor een pakje zakdoekjes. Het is nu niet iets wat je zegt “dat heb ik echt nodig!”, maar het fleurt de inhoud van mijn tas behoorlijk op! Ik vond de kerstachtige verpakking ook heel leuk 🙂 De designer van puntje. heet Sonja Peters, haar shop op Dawanda vind je hier.
Earlier I told you about my new headband and earrings, now I can finally show you pictures of my last treasure! I found this cute pouch in the shop called puntje. (which means ‘dot’). The designer Sonja Peters makes purses, bags and other pouches from the cutest fabric. Don’t you just love these elephants? The pouch I bought is to put handkerchiefs in. It’s not what you might call a necessary thing to have, but it sure makes the inside of my bag look prettier! I never liked the plastic wrapping paper handkerchiefs come in, now I can put them in this pretty little sleeve. She even wrapped it in a Christmassy way 🙂 You can find many more cute stuff in her shop over here.

1puntjecollage IMG_8547Zelfs in het visitekaartje zit een puntje! Altijd leuk als iemand aan details denkt.
There was even a dot in the business card! I love it when someone thinks about details.

Dat was het weer voor deze keer! (Hey dat rijmt, misschien omdat ik al in de Sinterklaas-gedichten sfeer kom?) Ik heb nog genoeg foto’s voor 1 of 2 delen, dus wordt nog vervolgd! Nu eerst weer even fijn breien aan mijn We Are Knitters colsjaal, heerlijk! Alvast een fijn weekend!
That’s it for this time! I still have enough pictures for maybe 1 or 2 parts, there were so many shops I feel bad if I don’t mention every one I made pictures of. Now it’s time for some more knitting! Yay ^^ Have a great weekend everyone! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #16
Next post
Review: We Are Knitters Kit

2 Comments

  1. December 4, 2013 at 2:44 am — Reply

    Super mooi!!!

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Dawanda Designmarket: Part II