Mystery Basket

Mystery Basket

IMG_6022 IMG_6024Vandaag heb ik een klein mandje gehaakt, perfect om losliggende spulletjes in op de bergen. Zo ziet mijn bureau er meteen wat opgeruimder uit. Maar waar van is het gemaakt? Ik laat jullie nog even in het donker, want dit raden jullie echt nooit!

I crocheted another basket today, just perfect for stuff you have lying around. It makes my room a bit more tidy instantly. But.. guess what it’s made of? Seriously, you’ll never guess!

IMG_6023En nog een foto van dichtbij, dan is de textuur wat beter zichtbaar. Ik ben benieuwd wat jullie denken! Later deze week ga ik het verklappen, en daar hoort meteen een tutorial bij.

And a close-up to let you see the texture of the ‘yarn’. Can’t wait to hear your guesses! Later this week I’ll post the answer, and the tutorial. 

IMG_6026 IMG_6029Ik gebruik de mijne als mandje voor al mijn theezakjes. Staat veel leuker dan allemaal die losse doosjes! Mijn favoriete smaak? Caramelised Pear, mmmm…. Hij ruikt zelfs nog lekkerder, ik hoop dat ze er ooit een geurkaars van maken..

I’m using mine to store my tea. It looks much cuter than just the tea packages piled up on my desk. My favourite tea flavour is Caramelised Pear, delicious! It smells even better than it tastes, I wish they would have tea-scented candles.

 

 

 

Previous post
Een week geen lessen: tijd om te haken!
Next post
Spring is in the air!

6 Comments

 1. March 25, 2013 at 9:55 pm — Reply

  Van een sjaaltje??

 2. Mandy
  March 26, 2013 at 3:44 pm — Reply

  Scrapbook papier? 🙂

  • March 26, 2013 at 9:45 pm — Reply

   Haha, ook niet 😉 met papier haken lijkt me erg moeilijk trouwens!

 3. March 26, 2013 at 4:53 pm — Reply

  lint?

  • March 26, 2013 at 9:46 pm — Reply

   Je hebt het niet geraden, maar wel een leuk idee!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Mystery Basket