Breien met kleur lanceerfeest

Breien met kleur lanceerfeest

Breien met kleur

Volgende week is het zover, dan ligt ‘Breien met kleur’ in de winkel! Leer jacquard breien met wel 20 breipatronen. Wat brei jij als eerst, een muts, colsjaal, paar sokken of wanten? Met de bijbehorende filmpjes die je via QR codes in het boek kunt bekijken heb je nog nét dat beetje extra begeleiding.

Het boek is al te bestellen in mijn webshop. Bestel je via mij, dan krijg je uiteraard een gesigneerde versie! Wacht niet te lang, over twee weken verhuis ik en word het een stuk moeilijker om je boek te signeren. Dus wil je zeker zijn van een gesigneerd exemplaar, bestel hem dan alvast hier:

Breien met kleur Pre-order

Zaterdag 21 oktober vieren we de boeklancering bij KnitKat in Gent! ‘Breien met kleur’ is mijn allereerste boek en dat mag gevierd worden. Knitkat is een prachtige grote wolwinkel waar ik al jarenlang met veel plezier brei- en haakworkshops geef. Eigenaresse Tania is al druk in de weer met voorbereidingen voor het feest, en er wordt goed gezorgd voor hapjes en drankjes.

Sluit gezellig aan! Je hoeft je niet op te geven, iedereen is welkom. Bestel je boek bij mij of koop het ter plekke in de winkel, dan kan ik het voor je signeren. Koop je het boek alvast bij mij en wil je dat ik het meeneem, schrijf dat dan even in de opmerking.

Praktische informatie
Knitkat ligt op de Vlaanderenstraat 92 in Gent. Als je met de auto komt kun je het beste parkeren bij “Interparking Gent Zuid”. Dit is de ondergrondse parkeergarage bij “Shopping Gent Zuid”. De dichtstbijzijnde bus- en tramhalte heet “Gent Lippensplein”, dat is een paar meter verwijderd van de ingang van Knitkat.

Het feest is van 13:00-16:00h, maar je mag natuurlijk eerder komen of later blijven, Knitkat is open van 10:30 tot 18:00h.

Tijdens het lanceerfeest krijg je ook kleuradvies van mij voor je eerste project. Ik neem allerlei voorbeelden en proeflapjes mee zodat je een beter idee krijgt hoe een bepaald motief er kan uitzien met andere kleuren. Tania van Knitkat heeft een uitgebreid assortiment aan Scheepjes Metropolis, dat ik voor de ontwerpen in het boek gebruikt heb. Zo kun je direct aan je slag met je eerste project uit ‘Breien met kleur’!

Support me by sharing with friends!
Previous post
A fun garland with Scheepjes Downtown
Next post
Meet en Greet bij Atelier 9a

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Breien met kleur lanceerfeest