May I present… the Rabbithole Cardi!

May I present… the Rabbithole Cardi!

Mijn nieuwe granny stripe vest is af! Afgelopen weekend had ik hem aan naar de Handwerkbeurs, en ik ben er superblij mee. Het is voor het moment nog even te koud, maar tijdens de beurs was het door de felle lampen en de vele mensen natuurlijk zo warm in de ruimte dat dit luchtige vest heel aangenaam was.

My new granny stripe cardigan is finished! I was so pleased I could wear it to the craftfair last weekend. It’s actually a bit too airy for everyday wear at the moment, but with all the bright lights and the big crowd at the fair it was actually very nice to wear something cooler as the venue was very hot!

 

Ik had hem ook al geshowed in mijn nieuwste vlog, misschien heb je deze al gezien? Mocht je hem nog niet gezien hebben, doe dat dan zeker eventjes, er is namelijk ook een GIVEAWAY! Ik licht in de vlog al wat sluierpuntjes op over de constructie van het vest. Het patroon hoop ik volgend weekend online te hebben, maar mocht je al willen beginnen (heel begrijpelijk, zo leuk is hij om te maken!) dan kun je met deze instructies al aan de slag.

I’ve also shown it on my newest vlog, have you seen it yet? It is in Dutch though, but I know some of you are learning Dutch so it might be interesting anyway ๐Ÿ™‚ I talk a bit about the construction of the cardigan, but if you can wait until next weekend, I hope to have the pattern in both English and Dutch on this blog by then. There’s also a giveaway for those who are able to watch my vlog, it’s open internationally to subscribers to the vlog channel. The winner will be announced in Dutch in my next vlog.

rabbithole02

Het vest wordt gehaakt met in totaal 10 bollen van Scheepjes Secret Garden, in de prachtige nieuwe effen kleuren. Ik ben nu nog druk het patroon aan het checken, kom over een paar daagjes terug of abonneer je op mijn blog door middel van WordPress of Bloglovin!

The cardigan uses 10 balls of Scheepjes Secret Garden, in the beautiful new solid colours. I’m still editing the pattern now, so come and check back in a few days, or subscribe to my blog via WordPress or Bloglovin!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Handwerkbeurs 2017: Kom jij ook?
Next post
Crochet Rabbithole Cardigan - Free Pattern!

4 Comments

 1. February 13, 2017 at 10:45 pm — Reply

  Mooi voorjaarsvest. En weer eens een nieuw Scheepjesgaren. Ik ben benieuwd hoe het haakt.
  Hoe was het op de handwerkbeurs. Helaas kwam hier een virus langs, dus zat de beurs er deze keer voor mij niet in.

  Groetjes, Margaret

 2. February 15, 2017 at 7:36 am — Reply

  Heel mooi vest!

 3. February 15, 2017 at 3:49 pm — Reply

  Leuk vest! De kleuren zullen je zeker mooi staan ๐Ÿ™‚ Het lijkt me een echt `tomeloos` (om het even met de woorden van Saskia Laan te zeggen) haakproject ๐Ÿ˜‰ Maar toch ook weer niet zo groot dat je er weken werk mee hebt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het vest staat als je (of iemand anders) het draagt , zou je daar ook een foto van willen delen? Bedankt voor het patroon alvast, ik ben aan denken om het helemaal in groen te maken. Liefs! Leen

 4. February 17, 2017 at 6:02 pm — Reply

  Heel mooi. leuke kleurtjes gebruikte je ervoor. Ben benieuwd naar het patroon, ik kom zeker terug kijken ๐Ÿ˜‰
  Fijn weekend, Groetjes Sofie

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

May I present… the Rabbithole Cardi!