Sophie’s Universe: Catching up!

Sophie’s Universe: Catching up!

ccsophie88

Het is al een tijdje geleden dat ik over mijn Sophie heb geblogd. In werkelijkheid ben ik al een stuk verder met haken! Bijna af zelfs.. Er zijn een aantal dingen tussengekomen, zoals het nieuwe Tetris colsjaalpatroon, het maken en editen van Vezelvlogs, de handgeverfde garenreeks waar ik nog mee bezig ben, en daarbij komt ook nog een stevige verkoudheid deze week waar ik nog steeds niet bovenop ben, hij wordt zelfs steeds hardnekkiger! Maar ik wilde toch een paar mooie plaatjes delen, zo net voor Kerst ๐Ÿ™‚

It’s been a few weeks since I blogged about my Sophie, I have some catching up to do! I’m actually close to completing the blanket, but I’ll share some of my pics of Part 13 here with you. A couple of things have slowed this post down, such as my newย Tetris cowl pattern, the handdyed yarn series, shooting and editing vlogs, and on top of that I have a really bad cold this week and I’m not feeling like doing anything at all. I still wanted to share some pretty pics with you right before Christmas ๐Ÿ™‚ย 

ccsophie89

Deze bloem is nog steeds mijn favoriete deel van de hele deken! Ik hoop binnenkort nieuwe foto’s te delen, maar eerst even uitzieken en kerst vieren. Ik wens jullie een hele fijne feestperiode!

This flower is still my favourite part of the whole blanket! I hope to share some of the other pics I made of my progress soon, but first I’m going to hopefully get better soon and celebrate christmas. Happy holidays!

Patroon // Pattern: Sophieโ€™s Universe by Dedri Uys

Garen // Yarn: Scheepjes Colour Crafterย :

1062 Dordrecht (mosgroen โ€“ mossy green)
1064 Veenendaal (lichtbruin โ€“ light brown)
1218 Zandvoort (beige)
1263 Leerdam (lichtgeel โ€“ light yellow)
1725 Ameland (licht blauwgroen โ€“ light seagreen)
1827 Drachten (felroze โ€“ bright pink)
2004 Brussel (felgeel โ€“ bright yellow)
2006 Luik (roze โ€“ pink)

Support me by sharing with friends!
Previous post
12 Days of Handdyed Yarns: #5 Undercover Otter
Next post
12 Days of Handdyed Yarns: #6 Hedgehog Fibres

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Sophie’s Universe: Catching up!