Hi and bye

Hi and bye

Even een snelle groet van Sofietje! Sophie’s Universe bedoel ik natuurlijk 😉 Ik ben net klaar met deel 12, ik heb er gelukkig een foto van kunnen maken toen de zon scheen eerder deze week. Vanavond ga ik verder met deel 13, joepie! Wat staat er op jouw naalden dit weekend?

A quick hello from Sophie! Sophie’s Universe that is 🙂 I’ve finished Part 12 now and I snapped a quick shot when the sun was still shining this week. Onto Part 13 tonight! What’s on your hook this weekend?

Patroon // Pattern: Sophie’s Universe by Dedri Uys

Garen // Yarn: Scheepjes Colour Crafter :

1062 Dordrecht (mosgroen – mossy green)
1064 Veenendaal (lichtbruin – light brown)
1218 Zandvoort (beige)
1263 Leerdam (lichtgeel – light yellow)
1725 Ameland (licht blauwgroen – light seagreen)
1827 Drachten (felroze – bright pink)
2004 Brussel (felgeel – bright yellow)
2006 Luik (roze – pink)

Support me by sharing with friends!
Previous post
Sophie's Universe: Square again!
Next post
12 Days of Handdyed Yarns: #1 Draadkracht

2 Comments

  1. December 13, 2016 at 11:04 pm — Reply

    Jouw deken wordt prachtig. Het is een flink project, maar het resultaat is dat wel waard. Zelf heb ik alle haak- en breiprojecten even in de kast gelegd. Allerlei familiezaken en zaken in ons huis vragen om alle inzet en energie. In het nieuwe jaar pak ik de naalden weer op.

    Groetjes en veel plezier met deel 13, Margaret

    • December 17, 2016 at 5:24 pm — Reply

      Hoi Margaret, bedankt voor je reactie. Er zijn tijden voor haken en er zijn tijden voor familie, dat begrijp ik heel goed. Neem de tijd die je nodig hebt en ik kijk er weer naar uit je te zien in het nieuwe jaar. Fijne dagen, Carmen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Hi and bye