Sophie’s Universe: Square again!

Sophie’s Universe: Square again!

ccsophie64

En mijn Sofietje groeit maar en groeit maar.. ze is alweer vierkant nu! Klaar voor de allerlaatste fase, namelijk het toevoegen van rijen rondom, totdat ze helemaal ‘volwassen’ is. Deze foto is eigenlijk al een paar dagen oud, ik had een dag vrij en toen had ik de kans om met goed daglicht foto’s te maken! In de donkere winterdagen is dat altijd zo lastig.. Ondertussen ben ik alweer iets verder, verwacht dus snel weer een update van mijn deken 🙂 

My Sophie keeps on growing! She’s square again now, ready for the final phase: adding rounds and rounds until she is ‘all grown up’. This picture is actually from a few days ago, when I had a day off and I was around when there was still daylight around. It is SO hard to photograph WIPs in winter.. I’m already a bit further along now, not long until the next update! 🙂

Het voelt nu extra speciaal hieraan te werken, nadat ik de ontwerpster en vriendin van mij, Dedri Uys, nogmaals heb ontmoet afgelopen weekend bij de Scheepjes Bloggers Days (meer hierover volgt nog!). Ik had Dedri al twee keer ontmoet bij vorige bloggersdagen, maar deze keer was het extra speciaal omdat ik aan haar ‘masterpiece’ aan het haken ben. Ze gaf me een van de speciale Sophie’s Universe labels, om later aan de deken te naaien. Dat maakt de deken straks nog specialer als ik het cadeau ga geven. Ik ben er zo blij mee! Ik zal er een foto van maken als het helemaal af is. Op Dedri’s eigen blog kun je er een foto van zien. 

It feels extra special working on this WIP now I’ve seen Dedri again last weekend at the Scheepjes Bloggers Days. Dedri Uys is the magnificent designer of this blanket, as well as my friend. I had met Dedri twice before on previous bloggers days, but it felt extra special this time as I am working on her masterpiece. She gave me one of the special Sophie’s Universe labels, of which you can get a peek of on her blog. I’m so happy to attach this to my blanket later when it’s done! It will make it all the more special as a gift to my friend. 

Zoals de meesten van jullie al weten haak ik deze versie in de Colour Crafter van Scheepjes, een premium acryl garen dat echt superzacht is. Voor jullie gemak heb ik hieronder nog even alle kleuren op een rijtje gezet, net als de links naar het patroon en het garen:
As most of you know by now I’m making this with Scheepjes Colour Crafter, a premium acrylic yarn which is really soft! For your convenience I’ve linked all of the useful information below, plus the colourways I’m using:

Patroon // Pattern: Sophie’s Universe by Dedri Uys

Garen // Yarn: Scheepjes Colour Crafter :

1062 Dordrecht (mosgroen – mossy green)
1064 Veenendaal (lichtbruin – light brown)
1218 Zandvoort (beige)
1263 Leerdam (lichtgeel – light yellow)
1725 Ameland (licht blauwgroen – light seagreen)
1827 Drachten (felroze – bright pink)
2004 Brussel (felgeel – bright yellow)
2006 Luik (roze – pink)

Tot de volgende update weer!
Until next time! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Summer House Hat: Free Pattern!
Next post
Hi and bye

1 Comment

  1. December 5, 2016 at 8:38 pm — Reply

    Wat mooi om ‘m elke keer te zien groeien.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Sophie’s Universe: Square again!