Dag van de Mantelzorg Workshop

Dag van de Mantelzorg Workshop

dagvdmantelzorg04

Twee weekenden terug werd in onze gemeente de Dag van de Mantelzorg gevierd met een aantal leuke activiteiten voor mantelzorgers, mensen die zorgen voor een naaste. Omdat zij altijd zoveel energie inleveren wordt in Nederland jaarlijks een dag georganiseerd om juist hun in het zonnetje te zetten en te laten ontspannen. Zoals vorig jaar boden mijn moeder en ik ook dit jaar een haakworkshop aan, en het werd wederom een groot succes!

De locatie was prachtig, zoals je hierboven kunt zien. Het is een van de vele kamers van ‘De Grote Hegge’ in Thorn.

Twee wolwinkels uit de gemeente, namelijk Woll of Fame en ‘t Wolheukske, beiden uit Maasbracht, hadden deze haakworkshop gesponsord met mooie garens en haaknaalden.

dagvdmantelzorg07

Tijdens de haakworkshop werden er slingers gemaakt, daarvoor konden ze nog kiezen uit twee vormen: de driehoek – in rijen gehaakt (zie ook mijn Jingle Bell Bunting), of de kerstbal – in ronde toeren gehaakt. De deelnemers gingen al vlug helemaal op in hun haakwerkje.

dagvdmantelzorg08

Sssst… opperste concentratie vereist! Maar onderhand was niemand stil hoor, het was juist ontzettend gezellig, iedereen kletste met elkaar. Bovendien hadden we de kerst CD van Michael BublĂ© op de achtergrond, zo raakten we al helemaal in de kerstsfeer!

dagvdmantelzorg13

Prachtige slingers werden er gemaakt!

dagvdmantelzorg15

We maakten ook nog een leuke groepsfoto als een aandenken aan onze gezellige middag. (psstt.. wie spot de burgemeester-ketting?) Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname, dames!

Support me by sharing with friends!
Previous post
More progress on my Sophie!
Next post
Summer House Hat: Free Pattern!

2 Comments

 1. sigridkatkatkatoen
  November 26, 2016 at 6:56 am — Reply

  Ontzettend leuk! En vooral… heel goed dat deze mensen in het zonnetje worden gezet! Ik ben zelf ook een jaar lang mantelzorger geweest voor mijn moeder die kanker had. En het is geen lachertje. Dus dikke pluim voor jou, dat je je inzet voor zoiets!
  Groetjes en fijn weekend, Sigrid

 2. November 26, 2016 at 8:42 am — Reply

  Leuk deze Blog Carmen, we vinden het leuk om hier sponsor voor te zijn! Belangrijk mantelzorg en mooi dat je dit samen met je moeder doet !
  Groetjes Karin & Leona
  Woll of Fame

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Dag van de Mantelzorg Workshop