Scheepjes CAL 2016 – Week 11

Scheepjes CAL 2016 – Week 11

Het is weer woensdag, dus staat er een nieuw Scheepjes CAL vierkantje voor ons klaar! Dit is alweer het op één na laatste patroontje, volgende week komt er nog een en dan gaan we al aan de afwerking beginnen. Wat gaat het toch snel voorbij! Hoever ben jij al?

It’s Wednesday again, which means there’s a new Scheepjes CAL pattern waiting for us! We only have two patterns to go, time sure does fly. Next week the final square will be published, and after that it’s time for the finishing. How many squares have you made so far?

Week_11_square_Annelies

Deze week heeft Annelies van Vicarno het vierkantje ontworpen. Annelies was een van de eerste haakontwerpsters die ik volgde, ik bewonder haar zo om haar talloze shawl-ontwerpen! Het lijkt alsof ze de patronen zo uit haar mouw schudt.. Ik vind het vooral knap hoe ze gehaakte vestjes ontwerpt in verschillende maten, daar moet ik nog heel wat voor leren voordat ik zoiets kan doen 😉

This weeks square is designed by Annelies from Vicarno. Annelies was one of the first crochet designers I followed. She has so many crochet shawl designs, each more beautiful than the last. What I really admire her for is that she can design crochet cardigans in several sizes, something which I definitely have to practice on 😉

Het patroontje van deze week met leuke bobbels en tóch nog ajouraccenten doet me denken aan bubbels onderwater. In andere kleuren misschien wel kiezeltjes of schelpen op het strand.. Waar doet het jou aan denken? Haak snel mee, vind het patroon hier. Als je het lastig vindt het geschreven patroon te volgen kun je altijd nog de video bekijken. 

The pattern of this week – with fun bobbles and lacy accents – makes me think of underwater bubbles. In other colours they would resemble pebbles or shells on a beach.. What does it make you think of? Grab your hooks and find the pattern here to get started. If you’re stuck, be sure to watch the helpful video. 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Dabbling in filet crochet
Crafty Queens Fleur de Lis CAL
Next post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL - part 4

No Comment

  1. July 1, 2016 at 8:31 pm — Reply

    O, wauw. Die ziet er mooi uit.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Scheepjes CAL 2016 – Week 11