Dabbling in filet crochet

Dabbling in filet crochet

IMG_9347

Weten jullie nog, mijn felgroene projectje dat ik jullie vorige week liet zien? Ik heb een leuke zomerse top in gedachten, met veel kant-details zodat het fijn luchtig blijft. De techniek filet haken is daar natuurlijk perfect voor! Het Scheepjes Linen Soft garen past hier ook goed bij, omdat het een luchtige linnen-mix is. Nu even een patroontje uitvogelen en dan kan ik beginnen..

Do you remember my bright green project I showed you last week? I’m thinking about a breezy top for summer, with lots of lace details to keep it light. Filet crochet would be perfect for this pattern! Loving the Scheepjes Linen Soft too, the linen blend is so nice for hot weather!

IMG_9349

Hierboven zie je het globale idee wat ik wil gaan maken, maar dan in plaats van een klein vierkantje natuurlijk één groot vierkant voor de voor- en achterkant van de top. Ik ben benieuwd of het gaat lukken!

In the picture above you can see more or less what I’m going for. Instead of this small square I will be making one big square for the front and back of the top. I hope it will work out!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Scheepjes CAL 2016 - Week 10
Next post
Scheepjes CAL 2016 - Week 11

No Comment

 1. June 26, 2016 at 9:58 pm — Reply

  Het klinkt goed en het beginnetje ziet er veel belovend uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
  Ik lees op de blogs van het Scheepjesteam vaker over dit garen. Jammer dat geen van de wolwinkels in mijn omgeving dit garen verkopen. Omdat ik de stenen wolwinkels graag behoud en steun met aankopen, kan ik dit garen dus nog niet uitproberen.

  Veel haak- en ontwerpplezier, Margaret

  • June 27, 2016 at 3:04 pm — Reply

   Hoi Margaret! Ik vind het ook veel leuker om ‘echt’ te shoppen bij een stenen winkel, het liefst zo klein mogelijk. Hier in Heythuysen heb ik een winkeltje waar ze dit garen hebben, jammer dat het niet bij je in de buurt is! Groetjes, Carmen

 2. June 27, 2016 at 2:07 pm — Reply

  Wat een creativiteit, dit wordt vast ook weer heel mooi! Succes..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 3. June 27, 2016 at 6:25 pm — Reply

  Dit ziet er al leuk uit! Succes! Ik ben benieuwd hoe het er in het groot uit gaat zien.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Dabbling in filet crochet