Scheepjes CAL 2016 – Week 10

Scheepjes CAL 2016 – Week 10

Week 10 alweer! Wat vliegt de tijd.. Maar als je elke week de 4 vierkantjes bijhoudt heb je zo dan ook in een mum van tijd een prachtige deken. Dat is een groot voordeel van zo’n CAL vind ik, de motivatie om door te werken is enorm! Normaal gesproken zou ik er een jaar over doen om een deken te maken, en nu maken we er eentje binnen een paar weken. Hebben jullie het vierkantje van deze week al gezien? Neem een kijkje..

Week 10 already, how time flies! If you’ve made the assigned 4 squares every week you should have a decent pile right now. I think the best thing about a CAL is that everyone is so motivated to continue working on the project. To be honest, whenever I start a blanket it takes me about a year to finish.. But with this CAL it’s only taking a few weeks! Did you see the new square yet? Have a look..

Week_10_square_Sarah

 

Dit vierkantje is ontworpen door Sarah van de blog Crafts from the Cwtch, een blogger die ik al heel lang bewonder! Sarah woont met haar man en twee kinderen in Groot-Brittannië, heeft een geweldig aanstekelijke lach en maakt prachtige foto’s voor haar blog. Verrassend genoeg is Sarah eigenlijk een breister, ze is nog maar een beginnende haakster. Wel grappig dat de haaksteek die ze heeft gebruikt voor haar vierkant er heel ‘gebreid’ uitziet! 

This square is designed by Sarah from the blog Crafts from the Cwtch, a blogger I’ve been admiring for a very long time. She lives in the UK with her husband and two kids, has the most contagious laugh ever and has some serious photography skills. Surprisingly enough, Sarah is actually a beginner crocheter! She’s a knitter through and through, which shows in this square as well, I had to check twice to see it was crochet!

Sarah’s vierkant is geïnspireerd op de schittering van het water. Bijvoorbeeld als het water heel helder is, dan zie je witte kronkel-lijntjes op de bodem of op het zand onder het water. Prachtig! Dit was ook een van de favoriete haaksteken van Wink, voor wie deze CAL in nagedachtenis is ontworpen. Ik vind het heel speciaal, zeker omdat Sarah en Wink zo’n goede vriendinnen waren. Zoals altijd kun je de link naar het patroon hier vinden, zowel als de link naar de haakvideo. Veel haakplezier!

Sarah’s square is inspired by the light filtering through the water, such a beautiful image! Actually this crochet stitch was one of Wink’s favourite stitches, I think it’s really special since Sarah and Wink were so close. As always, find the link to the pattern on this page, where you can also find the links to the tutorial video. Happy hooking!

Deel je foto’s met // Share your pics with:
#ldotb #lastdanceonthebeach #scheepjescal2016

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL - part 3
Next post
Dabbling in filet crochet

No Comment

  1. June 26, 2016 at 9:43 pm — Reply

    Deze ziet er ook leuk uit. Links en rechts hoor ik wel dat het lastig is om het goed recht te krijgen.

    • June 27, 2016 at 3:02 pm — Reply

      Heb ik ook gehoord! Zelf heb ik hem nog niet geprobeerd, maar ik denk dat het wel meevalt 😉 Zeker met de video erbij.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Scheepjes CAL 2016 – Week 10