Scheepjes CAL 2016 – Week 9

Scheepjes CAL 2016 – Week 9

Hebben jullie veel plezier gehad van het wafelpatroontje afgelopen week? Ik vind het zo’n leuke steek! Medeblogger Esther van Happy in Red heeft er een bolero mee ontworpen, neem een kijkje als je hem nog niet gezien hebt! Zo, genoeg gekletst, laten we kijken naar het mooie patroontje van deze week!

Did you have fun with last weeks pattern? I love the waffle stitch! And the texture, mmm… My bloggy friend Esther from Happy in Red has designed a shrug with the same stitch, go check it out if you haven’t seen it! Alright, enough chit-chat, let’s move on to the new design!

Week_09_square_Dedri

Het nieuwe vierkantje is ontworpen door Dedri, haak-koningin van de blog Look at what I made! Jullie kennen haar bekendste ontwerp vast wel, de Sophie’s Universe. Een prachtige deken met een weldaad aan verschillende kleuren en steken. Dedri komt zelf uit Zuid-Afrika maar woont nu in Groot-Brittannië. Ze inspireert me altijd zo met haar haakkunsten, wat ze met haar haaknaald kan verrichten is niets minder dan magie!

Dedri from ‘Look at what I made‘ designed this week’s square. You have surely heard of her crochet masterpiece Sophie’s Universe, right? A beautiful blanket with lots of different stitches and colours. Dedri comes from South Africa but lives in Britain now. She always amazes me with her crochet art, what she can do with her hook is nothing short of magic!

Dedri’s vierkant is misschien wel mijn favoriet, ik vind hem zo mooi! En ik heb de steek nog niet eerder geprobeerd, dus daar ben ik heel benieuwd naar. Vind je het ook niet op golven lijken? Het patroon vind je weer op deze pagina, compleet met de links naar de video’s door Esther. Haak ze!

Dedri’s square might be my favourite from this CAL, I simply love it! I haven’t tried the stitch before, so I’m excited to try it out. Don’t you think it looks like waves? As always, find the pattern on this page, complete with links to Esther’s tutorial video’s. Happy hooking! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL - part 2
Next post
Outside of my 'colour' comfort zone

2 Comments

  1. June 16, 2016 at 6:13 am — Reply

    Dit is op adornosmalulu herblogd.

  2. June 16, 2016 at 9:29 am — Reply

    Bijzonder mooi.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Scheepjes CAL 2016 – Week 9