Outside of my 'colour' comfort zone

Outside of my 'colour' comfort zone

Groen! Ja deze kleur valt zeker op. Mensen die me kennen zullen zeggen dat het niet mijn kleur is. Maar laat ik juist op deze kleur verliefd geworden zijn toen ik het Scheepjes hoofdkwartier in Tynaarlo bezocht afgelopen april! Zo’n mooie tint groen, als van edelstenen. En dan van dat heerlijke linnen garen, ik kon het niet weerstaan! Het is Scheepjes Linen Soft, in de kleur 606.

Misschien herinner je mijn bericht over Japanse haakinspiratie een tijdje geleden. Het idee wat ik toen had ga ik met dit garen uitwerken. Ik hoop dat het lukt! Japanse haakboeken gebruiken veel linnen garen, dus de combinatie is sowieso al een succes. 

Green! This colour is sure to catch your eye. People who know me will say it’s not my colour, but it just so happens I’ve fallen in love with this colour when I was browsing the warehouse of Scheepjes HQ last April. It’s such a gorgeous deep green, like gemstones. And the texture of the linen yarn, I simply couldn’t resist! It’s Scheepjes Linen Soft in colourway 606. 

Maybe you will remember my post about Japanese crochet inspiration from a while ago. I had an idea then, and I hope to use this yarn for that project. Hopefully it will work out. Lots of Japanese style patterns use linen yarns, so I have high hopes!

Ik ga er lekker mee aan de slag op deze zondag, fijn om zo het weekend af te sluiten! Wat hebben jullie op de haak of naald staan? Fijne dag!

I’m going to crochet the rest of the weekend away! My favourite thing to do 🙂 What’s on your hook or needles? Have a great day!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Scheepjes CAL 2016 - Week 9
Next post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL - part 3

No Comment

 1. June 19, 2016 at 6:23 am — Reply

  Oh, echt mooi grasgroen/mosgroen! Haak maar fijn vandaag, ben alvast benieuwd 🙂
  Hier nog bezig aan mijn tafelkleed van vrolijke bloemen, en … hé, ik heb momenteel maar één project…Moet dringend aan de slag 😉
  Fijne zondag nog,
  Sigrid

 2. June 19, 2016 at 8:21 pm — Reply

  Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Leuke kleur. Ik ben bezig met Hond Donna (van CuteDutch).

 3. June 20, 2016 at 9:41 am — Reply

  Heerlijk fris kleurtje! `k Ben benieuwd wat je gaat maken. Bij mij staat `Flos de Vos` op de haaknaald..heerlijke bezigheid met dit donkere weer! 🙂 Succes!

 4. June 20, 2016 at 2:27 pm — Reply

  Ben benieuwd hoe het wordt. Dat garen staat ook nog op mijn lijstje om te proberen, ik denk wel in een andere kleur.
  Momenteel ben ik bezig met mutsjes en dekentjes voor een kindertehuis in Nepal.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Outside of my 'colour' comfort zone