Scheepjes CAL 2016 – week 8

Scheepjes CAL 2016 – week 8

Het is weer woensdag CAL-dag! Wat gaat het snel he, we zijn al even over de helft. Er staat weer een nieuw patroontje voor ons klaar, dus houd je haaknaald bij de hand!

It’s Wednesday CAL-day again! It’s flying by for me, we’re already past the halfway point. There’s another new square pattern waiting for you, so grab your hooks!

 

Week_08_square_Jellina

Jellina is de ontwerpster van deze week. Ik heb haar verschillende keren ontmoet, naast de Bloggers dagen zijn we ook nog een dagje gaan winkelen in Rotterdam. Jellina is heel gezellig maar staat ook altijd met beide benen op de grond (hoewel ze zich ook regelmatig op zee bevind in hun boot). Ze heeft drie zonen opgevoed en is – denk ik mede daardoor – een hele sterke vrouw, ik heb veel bewondering voor haar!

Jellina is the featured designer this week. I’ve had the pleasure of meeting her a couple of times, of course at the Blogger’s days and we also went shopping in Rotterdam. Jellina is a real down-to-earth woman – even though she spends a fair amount of time on the water in their boat – and she’s also a lot of fun to be around! I really admire her for her strength, which she may or may not have gotten while raising her three boys 😉 

Haar vierkantje heeft ze ontworpen met de wafelsteek, een steek vol met textuur! Het voelt zo fijn aan in de deken.. Het doet me denken aan visnetten bij het water, waar herinnert het jou aan? Het patroon vind je als altijd op deze pagina, compleet met de links naar de video’s door Esther. Haak ze!

Her square uses the waffle stitch, with lots of texture! I love the feel of it.. It makes me think of fishnets by the water, what does it make you think of? As always, find the pattern on this page, complete with links to Esther’s tutorial video’s. Happy hooking! 

Support me by sharing with friends!
Crafty Queens Fleur de Lis CAL
Previous post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL- part 1
Next post
'Fleur-de-Lis' Mystery CAL - part 2

No Comment

  1. June 10, 2016 at 11:48 pm — Reply

    Mooi vierkantje. Het doet echt denken aan de visnetten. Het is heel anders dan de meeste andere ontwerpen van Jellina. Het lijkt me echt gaaf om met al die andere haakliefhebbers bij elkaar te komen en samen dingen te doen. Jellina volg ik al tijden.
    Veel haaksters worstelen nog met de bobbelharten. Ik hoop voor hendat dit vierkantje makkelijker is om te haken.

    Groetjes, Margaret

  2. June 11, 2016 at 10:52 am — Reply

    Ja, de wafelsteek heb ik al meerdere keren langs zien komen. Ik vind ‘m erg leuk, maar heb er zelf nog nooit iets mee gemaakt. Leuk om het in zo’n vierkantje te zien.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Scheepjes CAL 2016 – week 8