A new design

A new design

IMG_8682

Herinneren jullie je nog die omslagdoek waar ik sinds kort mee bezig ben? Het is een ontwerp van Aroha Knits, waarin de ‘diamond slip stitch’ gebruikt wordt. Ik vond het zo’n leuke steek dat ik er zelf ook mee aan de slag wilde in een patroon! 

Do you remember the shawl I was working on? It’s a design by Aroha Knits, which uses the diamond slip stitch. I thought it was such a fun stitch that I wanted to use it in one of my own patterns as well! 

IMG_8683

Ik ben er onderzetters mee aan het breien in Linen Soft van Scheepjes. Ik gebruikte het eerder voor mijn kledingkast make-over, waarvoor ik vierkantjes haakte. Om te haken was het al een heerlijk garen, maar het breit ook heel fijn! Weliswaar niet zo geschikt voor beginnende breiers omdat het linnen-katoen mix garen niet zo elastisch is, waardoor je oneffenheden beter ziet dan met ander garen. Maar voor de iets gevorderde breier is het zeker een aanrader. Ik kan niet wachten om het patroon op te schrijven en met jullie te delen! Wordt vervolgd!

I’m knitting coasters with the Linen Soft yarn by Scheepjes. I used it to crochet squares before, but it’s also really nice to knit! Sure, it’s not so suitable for beginners; the linen – cotton blend yarn is not very stretchy, which makes irregularities in your knitting more visible, but I really recommend it for experienced knitters. I’m really pleased with how my coasters are turning out and I can’t wait to write up the pattern and share it with you guys. Stay tuned!

Don’t miss any upcoming posts or patterns, subscribe to my blog on Bloglovin’!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Frog socks!
Next post
My Beiroa Blanket is finished!

No Comment

 1. JipbyJan
  February 15, 2016 at 10:26 am — Reply

  Wauw, dat ziet er erg mooi uit!

 2. February 15, 2016 at 8:12 pm — Reply

  Het ziet er heel leuk uit! Ik ben niet zo’n ervaren breister, maar ik ben wel nieuwsgierig hoe je dit moet breien.

  • February 20, 2016 at 1:03 pm — Reply

   Dankjewel Christine! Het is echt een leuke steek, en helemaal niet zo moeilijk als het er uit ziet 🙂

 3. February 20, 2016 at 4:35 pm — Reply

  Hello! I’m just discovering your blof, it’s so cute and lovely. I will follow it!
  See you,
  Ophélie

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

A new design