Eindelijk weekend

Eindelijk weekend

IMG_8647

Misschien is het alweer maandag als je dit leest, dan heb je weer een volle week voor de boeg! Afgelopen weekend was een heerlijk relaxweekend. Dat was dan ook wel een beetje nodig, want ik voelde een keelontsteking aankomen.. Op de bank maakte ik het mezelf knus met thee en een breiwerkje, heerlijk! Ik hoop dat voor jullie het nieuwe jaar goed begonnen is ๐Ÿ™‚

Afgelopen jaar was een jaar met heel veel nieuwe kansen voor mij. Ik werd aangenomen voor mijn eerste fulltime baan, mocht mezelf een Scheepjes blogger gaan noemen, en ontwierp samen met haakontwerpster Kristel Heijndijk-Douze de Mystery Haakdeken voor Breiclub. Daarnaast mocht ik ook nog werken aan een vertaling van een Chinees boek naar het Nederlands. Allemaal geweldig leuke dingen!! Ik hoop dat dit jaar ook weer mooie ontwikkelingen in petto heeft.

Beiroa Blanket

Het breiwerkje wat je hierboven op de foto ziet is een dekentje-in-wording, met het mooie Beiroa garen dat ik vorig jaar in Lissabon kocht. Ik heb altijd al een deken met gerstekorrelsteek willen hebben, en ik vond het een goed moment om ermee te beginnen! Nu ben ik alย bijna aan de laatste bol garen toe, ik hoop dat hij snel af is! Doordat het 100% wol is, is hij in ieder geval lekker warm.

Wat hopen jullie dat 2016 brengt? Wat is het brei/haakwerkje waar je het meeste naar uitkijkt? Is er misschien een techniek die je al heel lang zou willen leren? Ik wens veel geluk en creativiteit voor jullie, maar vooral dat je tussen al je to-do-lijstjes nog tijd voor jezelf kan maken.

 

Previous post
Woodland Centerpiece DIY
Next post
Tuesday Goodies: Stitchmarker holder

No Comment

 1. January 10, 2016 at 8:54 pm — Reply

  Ik vind je dekentje geweldig mooi worden! Heel leuk ook die wat donkerder gekleurde strepen erin.
  Helaas voel ik de eerste (goed doorgezette) verkoudheid/keelpijn ook alweer opkomen… Hiep hiep 2016 ๐Ÿ˜‰

  Ik kijk denk ik het meeste uit naar het verder gaan aan mijn volgende grote kleurige project ๐Ÿ™‚ Maar dat ligt nu even stil vanwege andere verplichtingen ๐Ÿ˜‰

  • January 13, 2016 at 10:40 am — Reply

   Dankjewel Kirsten! Ik vind die strepen ook wel wat hebben ๐Ÿ™‚ Al vind ik het vreemd dat ze steeds op dezelfde plaats komen hoewel het licht/donker verschil toch de natuurlijke kleur zou moeten zijn van het schaap :S Anyway..

   Ik heb mn eerste ziekendag thuis er al weer op zitten, nu weer aan het opknappen! Hoop dat jij je ook snel beter voelt. Ben benieuwd naar je haakwerk!
   xxx

 2. Lia Dauvillier
  January 10, 2016 at 9:01 pm — Reply

  Voor jou ook een goed 2016 en beterschap. Veel plezier gehad van het haakpatroon van de kerstmannetjes . Ik hoop dat je voor Pasen ook zoiets op je site plaatst. Gr. Lia.

  • January 13, 2016 at 10:37 am — Reply

   Bedankt voor je reactie Lia! Wat leuk om te horen dat je mijn kerstpatroontjes leuk vond. Ik zal mijn best doen ook met Pasen iets leuks te verzinnen! Groetjes, Carmen

 3. January 11, 2016 at 1:50 pm — Reply

  Een mooi jaar om op terug te zien. Voor mij hoop ik dat 2016 rust en inzicht geeft op een aantal zaken. Ik ben benieuwd wat voor moois je gaat maken,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • January 13, 2016 at 10:35 am — Reply

   Hoi Verie, ik hoop dat 2016 je brengt waar je behoefte aan hebt. Op een mooi jaar! Groetjes, Carmen

 4. January 12, 2016 at 11:33 pm — Reply

  De deken is al een flink eind op weg. Hij wordt echt mooi. Goed dat je even lekker rust neemt als je lichaam daarom vraagt. Beterschap.
  Ik wens je een uitmuntend 2016 toe met minstens zoveel kansen als in 2015. En vooral veel creatieve projecten.
  Op mijn wensenlijstje staan dingen die voor anderen heel normaal zijn, maar voor sommigen soms onbereikbaar zijn of lijken. En vooral een goede gezondheid.

  Groetjes, Margaret

  • January 13, 2016 at 10:32 am — Reply

   Bedankt Margaret! Ik wens voor jou ook een geweldig 2016 met nieuwe uitdagingen, creativiteit en gezondheid. Groetjes, Carmen

 5. January 13, 2016 at 1:35 pm — Reply

  Leuk! Ik vind de gerstekorrel ook zo fantastisch voor dekens, zo lekker wollig en warm. De haakvariant van de gerstekorrel is ook heel fijn daarvoor. Vreet alleen garen ๐Ÿ˜‰

  Hier een winterdeken op de haaknaald die al een jaar of twee als project bezig is. Zou fijn zijn om hem deze winter af te maken..! Maar ‘t is veel werk en ik weet niet of ik genoeg garen heb ๐Ÿ˜‰

 6. January 16, 2016 at 4:05 pm — Reply

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan vorig jaar! En nu je deken afmaken en waarschijnlijk komt er nog wel veel meer. Ik vind je deken erg mooi worden!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

Eindelijk weekend