More knitting!

More knitting!

Knit blanket Crafty Queens 2

Mijn dekentje groeit en groeit maar, al is het tegenwoordig wel wat langzamer. Maar dat heb ik wel vaker met grote projecten. Op het begin is het leuk en nieuw, maar daarna wordt het steeds vaker weggeschoven. Het is natuurlijk best een eentonig werkje met steeds dezelfde steek, en de rijen zijn lang. Maar beetje bij beetje kom ik er wel! Zo heb ik strakjes iets warms voor in de winter. Het blijft een fijn werkje om aan te breien als ik TV aan het kijken ben.

My blanket is still growing! Slower than when I started it though, but that’s usually the case with bigger projects. It’s all fun at the beginning, but then I get more and more distracted and the blanket gets neglected.. Not to mention the rows are quite long and (sometimes) a tad boring. But it does make for great TV-knitting! Can’t wait to have something warm to wrap myself in this winter. 

Knit blanket Crafty Queens 1

Ik wens jullie een fijn weekend! Wat staat er bij jullie op de naalden?

A very happy weekend to you all! What’s on your needles? 

Don’t miss any blogposts, follow my blog on Bloglovin’!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Crochet Rib Turban Headband - Free Pattern!
Next post
Meet the Bloggers!

No Comment

 1. October 17, 2015 at 12:51 pm — Reply

  Stap voor stap kom je er wel. Het wordt in ieder geval prachtig met deze kleurcombinatie. Gewoon iedere dag een paar toeren breien en voor je het weet is hij klaar.
  Bij mij staat een colsjaal op mijn haaknaald. Dat gaat net iets sneller dan jouw deken.

  Fijn weekend, Margaret

 2. Christine
  October 17, 2015 at 7:16 pm — Reply

  Het ziet er in ieder geval prachtig uit!

 3. October 21, 2015 at 1:05 pm — Reply

  Mooie kleuren! Ik haak een deken. Hoewel er ook alweer een cowl in process ligt :p

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

More knitting!