Knitknitknit!

Knitknitknit!

IMG_8190

Ik ben al verder met mijn dekentje, nu al met de tweede kleur bezig! De laatste tijd zit ik best veel in de trein en elke keer neem ik het dekentje mee om verder aan te werken, dus groeit hij best snel.

Progress on the blanket! I started the second colour already. Lately I’ve been train-travelling a lot and I take the blanket with me every time, so it’s growing pretty quickly! 

IMG_8193

Het blauw steekt nu wat fel af tegen het zachte zalmroze, maar samen met de andere twee kleuren die er nog aan komen wordt het vast een harmonieus geheel. Of dat hoop ik dan maar!

The blue looks kind of ‘electric’ compared to the soft salmon pink but I think it’s going to work out really well when I add the remaining two colours. Or at least I hope so! Let’s find out soon 🙂 

IMG_8277

En dan nog iets, het valt me echt op dat de avonden in de herfst zo mooi zijn! Elke keer als ik thuis kom van werk lijkt het een explosie van kleuren in de lucht, zo blij met mijn uitzicht hierboven 🙂 Een fijne dag allemaal!

Also, don’t you think Fall sunsets are the best? They’re always so colourful.. So happy I have such a great view from my apartment! Have a great day everyone 🙂 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Rustic lace square Workshop at Stephen and Penelope!
Next post
How to join Sunburst Squares together

No Comment

 1. October 1, 2015 at 6:56 am — Reply

  Dat is een heel mooi uitzicht! En fijn dat je veel kan breien onderweg, ik moet je bewonderen want zelf ben ik niet zo goed in breien.
  En het komt vast goed met die kleuren hoor! 🙂
  Groetjes, Sigrid

 2. October 1, 2015 at 9:36 am — Reply

  Je bent lekker opgeschoten. Leuk om zo de wording van een deken te volgen. Ik ben benieuwd hoe de kleurencombi er uitziet aan het eind.

  Groetjes, Margaret

 3. October 1, 2015 at 10:05 am — Reply

  Mooie kleuren! Ben benieuwd naar het geheel.

 4. October 3, 2015 at 12:54 pm — Reply

  Ik ben benieuwd naar je dekentje. Ziet er tot nu toe leuk uit! En je uitzicht is prachtig! Ik geniet ook altijd zo van zonsopkomst in de herfst.

  • October 6, 2015 at 8:34 pm — Reply

   Dankjewel Christine! Het is een heerlijk project om aan te werken.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Knitknitknit!