Lacy squares top – it's finished!

Lacy squares top – it's finished!

Puntino Top Crafty Queens 6

De laatste tijd konden jullie op Instagram mijn vooruitgang met mijn gehaakte top volgen, en wat wil ik jullie graag bedanken voor alle lieve reacties! Jullie waren zo enthousiast dat ik er zelf alleen maar gemotiveerder van werd, het topje was binnen no-time af! Meestal doe ik best lang over een haakwerkje, met name de kledingstukken. Maar nu heb ik er maar een paar weken over gedaan – vind ik best snel met een fulltime baan erbij 😉 ‘s Avonds steeds een paar rijen, en in het weekend rijen inhalen.

Puntino Top Crafty Queens 5Puntino Top Crafty Queens 4

Ik haakte eerst de hele voorkant, en toen had ik het idee om de achterkant gelijk aan de voorkant vast te haken. Een soort van join-as-you-go, alleen dan niet met vierkantjes. Het bleek een goede zet, want wat vind ik het toch altijd vervelend om het voor- en achterpand aan elkaar te naaien..

Puntino Top Crafty Queens 2

Ik gebruikte er bijna 6 bolletjes Lana Grossa Puntino voor, in kleur 62. Mijn moeder vond al een goede match voor het overgebleven bolletje garen!

Puntino Top Crafty Queens 1

Nu is het af en hangt het met trots – niet in de kast want dan kan ik het niet zien – maar buiten de kast! Elke keer als ik het zie word ik blij en wil ik het liefst zo snel mogelijk weer zo’n soort top maken. Maar al binnenkort moet ik er afscheid van nemen, want dan stuur ik het op! Waarnaartoe is nog een geheim, maar ik kan jullie wel vertellen dat jullie het topje nog terug gaan zien!

Puntino Top Crafty Queens 3

Hier ben ik met mijn nieuwe aanwinst – en een nieuwe haarkleur! Op het moment ben ik druk bezig met het patroon uit te schrijven, dat komt later dit jaar. Ik houd jullie op de hoogte! Support me by sharing with friends!
Previous post
Linen Soft
Next post
A burst of sunshine

No Comment

 1. July 31, 2015 at 9:45 am — Reply

  Hi Carmen,
  I love your new top, it is so pretty!
  Well done!
  And your new hair colour suits you.
  Ingrid xx
  Myfunkycrochet.blogspot.be

 2. July 31, 2015 at 11:32 am — Reply

  De top is echt mooi geworden. Je maakt ons wel nieuwsgierig waar we de top terug gaan zien. Je bent het patroon aan het uitwerken (is dat een tipje van de sluier?).
  Wel jammer dat je het topje gaat opsturen, want hij staat je prachtig.

  Groetjes, Margaret

  • August 3, 2015 at 10:39 pm — Reply

   Dankjewel Margaret! Binnenkort vertel ik er meer over 😉 Je gaat inderdaad het patroon ergens terugzien!

 3. August 2, 2015 at 11:38 am — Reply

  Wauw, hij is prachtig geworden!

 4. August 2, 2015 at 7:41 pm — Reply

  Mooi!

 5. August 4, 2015 at 10:20 am — Reply

  It looks great. Didi

 6. August 15, 2015 at 7:41 pm — Reply

  Heel mooie versie! Knap garen en wat heb jij sprekende groen-blauwe ogen…
  groetjes Sofie

  • August 17, 2015 at 8:35 pm — Reply

   Hihi word er helemaal verlegen van.. dankjewel!

 7. Nicollette
  August 31, 2015 at 10:28 pm — Reply

  Met zo’n mooie top mag de zomer eindeloos voortduren. Ik ben benieuwd wanneer we het patroon gaan terugzien.
  Groetjes Nicollette

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Lacy squares top – it's finished!