Wishing you a happy day

Wishing you a happy day

IMG_5530

Hoi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad. Ik heb heerlijk gehaakt en ook in de weer geweest met de naaimachine (!). Morgen zien jullie waar dat goed voor was 😉

Als ik thuiskom in het weekend kijk ik er altijd naar uit om samen met mijn moeder te handwerken. Vaak haak ik en breit zij. Nu werkt ze aan de Mysteryblanket van Breiclub. Het prachtige vierkant hierboven maakte ze als onderdeel daarvan. Ik vond het zo’n mooi plaatje met de tulpen erbij. Niet alle blokken van de deken zijn onze smaak, maar dat is het juist met een Mystery blanket! Er zit voor ieder iets wils bij, en als je wilt kun je een mix maken van de blokken die je het meest aanspreken.

Zelf haakte ik aan mijn project met Peru garen van Scheepjes, en aan een opkomende Mini Mystery voor Breiclub. Ik houd het lekker spannend dit keer, jullie zullen wel zien!

Previous post
Bloomin' marvelous
Next post
Ain't no mountain high enough

No Comment

 1. February 23, 2015 at 9:44 am — Reply

  Wat een mooie foto, het groen bij het groen van de tulpen-stelen, prachtig! Heerlijk is het om te haken, hé?! Succes en een fijne week,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • February 23, 2015 at 10:28 pm — Reply

   Dankjewel voor je lieve reactie Verie! Ik vond het groen ook perfect passen bij de tulpjes, mmm.. Fijne week! Groetjes, Carmen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

Wishing you a happy day