Burda Breien!

Burda Breien!

IMG_4774Mijn eerste keer in een Nederlandse supermarkt sinds ik terug ben, en ik zie meteen een nieuw tijdschrift! Burda Breien?? Ik wist helemaal niet dat zij een breitijdschrift hadden! Het zag er allemaal leuk uit van binnen, dus hup! In het mandje. Thuis meteen doorgebladerd..
A few days ago in the supermarket I spotted a new knitting magazine: Burda Knitting! To my knowledge they only made sewing magazines, so I was very curious. In the shopping cart¬†it went ūüėȬ†
IMG_4778En wat staan er leuke dingen in! Ook veel meer up-to-date dan andere breitijdschriften, vind ik. Deze V-trui lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om te maken.
And oh my, so many nice designs! I would love to have this V-sweater in my closet..IMG_4775Deze jurk lijkt alsof hij uit meerdere delen bestaat, maar het zit allemaal aan elkaar vast. Misschien iets té strak en simplistisch voor mij, maar ik vind hem toch erg mooi.
This dress is not quite my style, but I think it’s very stylish¬†nonetheless.¬†IMG_4776En dit vest! Oh, ik ben helemaal verliefd erop! Alleen wat oppassen dat je niet een te stugge wol kiest denk ik..
I absolutely adore this massive cardigan, don’t you just want to snuggle in it?¬†
IMG_4777Ik hield altijd al van kabels, en die zijn volop aanwezig in dit warme vest!
I’ve always loved cables, so I’m really liking this cardigan too!¬†

ps: Hoewel de foto’s in deze blogpost van mij zijn, zijn de foto’s in het tijdschrift dat natuurlijk niet. Ik wilde het alleen even duidelijk zeggen omdat ik niet precies weet hoe de regeling met watermerk plaatsen dan is.. Weet iemand dat toevallig?

Previous post
W.I.P. Wednesday #46
Next post
De vlaggetjes hangen uit!

No Comment

 1. November 6, 2014 at 8:55 pm — Reply

  Wat zou ik graag willen dat ik dat vest met die kabels zou kunnen maken, wat mooi is dat vest.

  Juffrouw Mier

  • November 7, 2014 at 8:37 pm — Reply

   Ja mooi he, dat is ook een van mijn favorieten!

 2. November 8, 2014 at 10:53 pm — Reply

  Dat kleurrijke vest is super. Je hebt gelijk: oppassen met garen en dikte van breipennen om het vest soepel te houden.
  Als ik foto’s plaats van foto’s van anderen vermeld ik mijn bron (voor zover bekend ook de fotograaf) en niet mijn watermerk. Copyright voor de originele foto’s ligt bij de uitgever van het blad of boek en/of bij de fotograaf.

  Groetjes, Margaret

  • November 8, 2014 at 11:05 pm — Reply

   Dankjewel voor de tip Margaret! Ik plaats bij het verkleinen van mijn foto’s meteen het watermerk, alleen bij deze dacht ik later: hmmm, misschien toch niet zo gepast! Volgende keer zal ik mijn watermerk weglaten ūüėČ Groetjes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Burda Breien!