Beiroa

Beiroa

retrosaria beiroa yarn1

Tadaa! Dit zijn de kleurtjes wol die ik twee weken geleden in Lissabon kocht. Heerlijk warme wol.. Beiroa genaamd. Er zitten wel nog veel plukjes dor gras in, maar dat herinnert me er alleen maar aan dat dit een garen is van een kleine producent. De weg tussen het schaap dat door de wei liep en de winkel die het verkoopt is veel korter, en eigenlijk geniet ik op deze manier veel meer van het garen en het project wat ik ermee maak.

Here are the colours of wool I bought in Lisbon two weeks ago! Very warm wool, mmm.. Named Beiroa. There are some dry pieces of grass here and there, but this only reminds me that this is a local yarn, where the process from sheep to shop is so much shorter. I like the yarn so much more for that, and can’t wait to hold the finished project in my hands. 

IMG_8188

Met deze vier sprankelende kleuren ga ik een deken breien in gerstekorrelsteek. Ik heb altijd al zo’n deken willen hebben, en vond dit een mooi garen om het mee te maken.

With these four bright colours I’m going to knit a blanket in moss stitch, which I think is just the ultimate stitch for a blanket. I’ve always wanted to have one, and what better time to start than now? 

IMG_8181

Het wordt maar een klein dekentje, gewoon fijn voor over mijn benen als ik het ‘s avonds wat koud heb op de bank. Het is 80 cm breed, en ik gok dat het maar net een meter lang wordt, we zullen zien! Voor nu heb ik een heerlijk ‘tv-projectje’ om heerlijk mijn avonden door te breien. Fijne dag!

It’s only going to be a small blanket, 80cm wide and I’m guessing about a meter long. A perfect size for a lap blanket when it gets a bit cold at night while watching TV. Very curious to see how it works out. Be sure to check back in a few weeks 🙂 Have a nice day! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Retrosaria Lisbon a.k.a. Yarnheaven
Next post
Rustic lace square Workshop at Stephen and Penelope!

No Comment

 1. September 23, 2015 at 7:24 am — Reply

  Mooie kleuren 🙂 en die plukjes gras, da’s puur natuur 😉

 2. September 23, 2015 at 12:21 pm — Reply

  Leuk dat je nog plukjes gras vindt. Mooie kleuren voor een deken.

  Veel breiplezier, Margaret

 3. September 23, 2015 at 12:45 pm — Reply

  Mooie, warme kleuren. Lijkt me een heerlijk dekentje in wording…!!!

 4. September 23, 2015 at 7:16 pm — Reply

  Omg plukjes gras! Hoe natuurlijk! c: Xx
  Ice Pandora

 5. September 24, 2015 at 2:19 pm — Reply

  Wat een prachtige wol! Heel mooi!!

 6. September 24, 2015 at 2:19 pm — Reply

  Oh wat een prachtige wol!

 7. September 24, 2015 at 5:13 pm — Reply

  Love that wool! The colours are magnificent.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Beiroa