Snapshots from Austria

Snapshots from Austria

IMG_0360Eerder deze maand was ik in Oostenrijk! Vandaag laat ik jullie een paar van de leukste foto’s zien.
Earlier this month I was in Austria! Today I’m showing you some of the best pics. 
IMG_0371De Heidelbeer-ijscoupe.. MMMM! Heerlijk als een ijscoupe ook fruit bevat, zo heb je toch de illusie dat je minder slecht eet. Bovendien waren er schattige musjes die snoepten van mijn ijswafeltjes. Ze kwamen zelfs uit mijn hand eten!
Austria has some good ice cream.. This one was the Heidelbeer-cup, delicious! Full of fruit as well, makes you think you actually are eating healthy stuff. The real good part was that there were tiny sparrows who loved the waffle that came with the ice cream. They even ate it out of my hand!IMG_0386Bij het boomtoppenpad (Baumzipfelweg) kregen we ook kaboutermutsjes bij de entreekaartjes! Die hebben we dus de hele dag op gehad, en lol dat we hadden! Ik vind het zo leuk dat we allemaal maar een stelletje mafkezen zijn, haha.
When we visited the tree top walk (Baumzipfelweg), we got these funny gnome hats! Of course we wore them all day long. I love how my entire family is as crazy as I am. IMG_0426Salzburg! Oftewel sa-er-ts-bao in het Chinees.
We also visited Salzburg! Also known as sa-er-ts-bow in Chinese. IMG_0442 IMG_0457Het mooiste en meest kitscherige cafeetje waar we ooit zijn geweest.
Yeah pastry shop, you so fancy!IMG_0471De drankjes waren zo lekker! Inclusief ijsbolletje erin, mmm…
Yummy drinks!! Ice cream included, mmm….IMG_0474Nogmaals: mmmmm…..
Did I mention it was delicious?1990 jorissenDeze foto mag natuurlijk niet ontbreken! We doen normaal nooit aan dit soort verkleedpartijtjes, maar deze 1900’s fotoshoot konden we toch niet weerstaan! Mama en ik kregen een hoepeljurk en werden daarna strak ingesnoerd! Het waaiertje, paar handschoenen en de mooie kanten parasol maken het plaatje helemaal af. Smile! Fun fact: mijn broertje moest op een krukje staan omdat mama’s hoed te groot was. Hihiii.
And of course, our 1900’s pic I posted on Instagram earlier. I love that we finally did a dress-up shoot like this, we usually think it’s too tacky or whatever. This was actually really fun! I got to wear a really big dress and a hat! The fan, pair of gloves and the lace parasol really finished it. Such a fun family souvenir. Best day ever! Fun fact: my brother had to stand on a tiny stool since my mom’s hat was blocking the view. Hahahah!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Sichuan Handicrafts
Next post
Chongqing Woolheaven

1 Comment

  1. August 23, 2014 at 1:09 pm — Reply

    Hahah geweldig die familiefoto 😀 Oostenrijk is nice!
    En dat cafee’tje is schattig en leuk kitisch c: Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Snapshots from Austria