W.I.P. Wednesday #43

W.I.P. Wednesday #43

IMG_0065Mmm, weer een heerlijke zorgeloze middag! Fijn gehaakt in het zonnetje, voor zover dat kon althans want na een tijdje worden de haaknaald en schaar wel heel heet! Buiten is het ook geen optie om te werken aan mijn nieuwe shawl die je hierboven ziet. Het is acrylwol, maar het heeft eenzelfde textuur als mohair. Niet fijn om mee te werken als je wat klamme handen hebt van de zon! Echt een werkje voor binnen dus. Dit is de tweede shawl die ik maak met de Craftsy les ‘mastering lace shawls’, ik vind het zo’n mooi ontwerp! Deze is bestemd voor een Japanse vriendin die ik dit najaar in Japan (!) ga bezoeken. Als ik me tenminste kan beheersen en hem niet zelf houd..
Ondanks het mooie weer heb ik toch een milde verkoudheid opgelopen, ik hoop dat het snel voorbijgaat.. Volgende week ga ik mijn vriend opzoeken in Spanje, dus dan wil ik zeker niet ziek zijn!

Another day of blissful knitting and crochet, and this time the sun has come out too! I just love crocheting outside.. until my hook and scissors get too hot of course. I’m making the shawl for a Japanese friend of mine, who I will be visiting this fall! (Yep, in Japan!!) IMG_0069Vorige keer had ik jullie al een fotootje laten zien van een vosje waar ik mee bezig was. Die is onderhand af, en ik ben al een tweede aan het maken! Zo schattig vind ik ze..
Last time I showed you a pic of an amigurumi fox I was working on. That one is finished and I’m already starting a second one! Don’t you just love foxes?
IMG_0071Het patroon is ook in de maak.. Dit is weer een patroon voor mijn Amigurumi cursus voor Breiclub.nl. Die gaan we midden juli filmen, en komt dan in het najaar op de website! Er komen twee gratis cursussen, namelijk de beginnerscursussen voor breien en haken. De rest van de cursussen kun je bekijken als je een abonnement neemt op Breiclub.nl. Ik heb nog geen idee wat dat gaat kosten, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Breiclub.nl krijg je er wel 50% korting op! Dat zou ik niet laten liggen, vooral omdat ik weet dat er nog héél veel leuke dingen bijzitten voor abonnementshouders.. Ooh la la! Niet verder vertellen hè! 😉
I’m making these for an amigurumi course for a Dutch knitting and crochet website called Breiclub.nl. So exciting! We’ll be filming the course in a few weeks and it will be up in the fall. The course is in Dutch, but don’t worry! I’ll publish the patterns in both Dutch and English if I get permission to do this. I’ll keep you guys updated!

Previous post
Pssssstt...
Next post
Pretty in Pastel

1 Comment

  1. July 2, 2014 at 10:03 pm — Reply

    Je shawl cadeautje wordt mooi c:
    En ik kan nieet wachten voor dat
    haakpatroon filmpje! Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #43