Making choices

Making choices

IMG_9382Wat is keuzes maken soms toch lastig. Volgens mij zou Poekie het zeker met me eens zijn, want wat staat ze vaak bij de deur te twijfelen of ze nu naar buiten wil of niet. Of waar ze wilt gaan zitten, elke dag zit ze wel op een andere stoel in het huis. Vaak weet je wel wat je eigenlijk zou moeten doen. Zoals ik bijvoorbeeld: als het me even tegenzit bij het schrijven van mijn scriptie twijfel ik vaak of ik niet nog even door moet gaan, of dat ik even een pauze moet nemen (lees: een aflevering van Game of Thrones kijken met een breiwerkje erbij). Tja, dan is het makkelijk om te zien wat de verstandige keuze is!
IMG_9395Maar nu sta ik wel voor een hele verleidelijke keuze: ik mag namelijk wol uitzoeken voor een nieuw truitje! En waarom verdien ik dit cadeau, zul je wel denken? Nou, in ruil voor het maken van het gordijntje voor mijn tante, mag ik van haar nieuwe garens uitzoeken voor een leuk nieuw project. Veel leuker dan het hebben over een prijs, als je het mij vraagt. Ik twijfel op het moment tussen een paar topjes, maar die hierboven is zeker een kandidaat! Het garen heet ‘Phil Thalassa’ van Phildar, en de kleur die ze gebruiken heet Vanille-Fraise; het is een roze-geel gestreept garen, wat zorgt voor een leuk gemeleerd effect! Doet me denken aan de vanille-aardbei dubbelvla.. mmm! In hetzelfde tijdschrift van Phildar stonden trouwens nog veel meer leuke patronen, zeker eens waard om te kijken of je wolwinkel dit tijdschrift heeft.
IMG_9396Afgelopen Sinterklaas heb ik ook nog een ander patronenboek gekregen, waar ook hele leuke patronen in staan! Zoals dit schattige jurkje bijvoorbeeld. Voor meer foto’s zie de Ravelry pagina. Zo leuk! Maar om eerlijk te zijn denk ik dat ik een vestje veel vaker zal dragen dan dit jurkje, dat moet ik ook even meerekenen.ย IMG_9389Ik zal er nog maar eens een nachtje over slapen. Op het moment heb ik toch veel te veel brei- en haakwerkjes! Als ik dan een nieuw pakket garen op de deurmat hoor ploffen, zal ik me toch niet kunnen bedwingen om te beginnen.. Dat zou mijn scriptie voortgang geen goed doen! Toch maar even braaf wachten, dan heb ik deze zomer ook nog wat ๐Ÿ˜‰

Previous post
W.I.P. Wednesday #33
Next post
W.I.P. Wednesday #34

2 Comments

 1. April 21, 2014 at 1:24 pm — Reply

  Ik denk zo: als ik mijn scriptie zo snel mogelijk af heb dan kan
  ik daarna lekker de leukere dingen doen c:
  Maar ik snap je hoor, het is lastig :c ik heb dan soms van die
  dagen waarvan ik to-taaaal geen zin heb in scriptie schrijven..
  Maar wel llief en leuk dat je tante je een pakket wol geeft ^_^
  Succes meis! Xx

  • April 22, 2014 at 1:40 pm — Reply

   Volgens mij zitten we in compleet dezelfde situatie! haha ๐Ÿ™‚ Ik ga mn best doen om het snel af te krijgen, dan pas mag ik van mezelf het wolpakket halen ๐Ÿ˜› En misschien eens een dagje Zeeland! ๐Ÿ˜‰ We kunnen het wel! Jij ook succes! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Making choices