W.I.P. Wednesday #40

W.I.P. Wednesday #40

IMG_9750Poeh, deze woensdag vloog voorbij! Vandaar dat de work in progress woensdag deze week ook wat later is. Ik ben nog steeds volop aan het craften, al is het meer hier en daar een beetje dan echt aan een groot project werken. Zo maakte ik afgelopen weekend even vlug deze granny square voor een tutorial. Wat vind je van mijn speldenkussen? 🙂
1mintbananaMijn geel/mintgroene top is ook af! Al een tijdje eigenlijk, maar dit weekend had ik eindelijk weer eens een fotograaf tot beschikking. De kleuren zijn in het echt wat minder flets trouwens. Het patroon komt eraan, maar door de scriptie heb ik eventjes geen geduld om het uit te schrijven. Wordt vervolgd! IMG_9780Gisteren had ik even zin in totaal iets anders, en maakte ik weer wat paddestoeltjes van wolvilt! En wie staat daar achter in de foto te spieken? IMG_9782Jaa, het is mijn hertje! Hij heeft al heel wat likes verzameld via Instagram 🙂 Ik maakte hem met de Craftsy cursus voor Amigurumi, van Stacey Trock. Heel duidelijk, maar eigenlijk is het strikt gezien geen amigurumi wat ze maakt, omdat de beestjes zo groot zijn. Stacey maakt ze ook nog eens met dik garen waardoor ze een echt knuffel-formaat krijgen. Wel heel leuk trouwens! Ik heb de mijne met gewoon haakkatoen gemaakt, zo werd hij lief klein! Binnenkort zal ik nog wat betere foto’s maken dan deze selfie 😉
HMA button_shortlistedEn als laatste heb ik voor jullie een hele speciale mededeling! Vandaag kreeg ik een email dat ik ben geselecteerd voor de shortlist van de Mollie Makes Handmade Awards!! Dat houdt in dat ik door ben naar de laatste ronde, superspannend! Ik doe mee in de Youth, oftewel Jeugd, categorie, waarin ik een van de vijf overgebleven kanshebbers ben. De eind-jurering vind volgende week woensdag plaats in Londen! Tja.. daar moest ik wel even over nadenken, want hier ben ik natuurlijk nog steeds keihard aan mijn scriptie aan het werken! Maar gelukkig heb ik lieve vrienden die mijn scriptie willen proeflezen, zodat het schrijven wat vlotter gaat en ik tijd heb om volgende week een tripje naar Londen te maken. Daar ga ik onder ander het Mollie Makes team ontmoeten! Dat zou ik toch voor geen goud willen afslaan.. Als ik zou winnen wordt ik zelfs in het tijdschrift genoemd! Nu even voorbereiden op volgende week, want dan moet ik antwoord geven op de vragen van de jury en een van mijn werkjes presenteren. Wat zal ik meenemen, Meowrizio of mijn vogeltjes? Ik vind het zo spannend!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Very cherry
Next post
"Let's Meet" Bloggers workshop!

10 Comments

 1. June 5, 2014 at 8:41 am — Reply

  Zooooo gaaf! Ben benieuwd, kunnen we op je stemmen? En uhm mag ik zo’n paddestoeltje van je overnemen? zooooo cute!!! Liefs LIsanne

  • June 6, 2014 at 12:07 am — Reply

   Dankje 🙂 Nee volgens mij wordt er alleen door de jury zelf gestemd! Woensdag worden de winnaars meteen bekend gemaakt, echt heel spannend..

 2. June 5, 2014 at 11:34 am — Reply

  Wow, gefeliciteerd! En veel plezier in Londen 🙂

  • June 6, 2014 at 12:06 am — Reply

   Dankjewel! Ik ga kijken of ik stiekem tijd heb om langs een wolwinkeltje te gaan, haha

   • June 6, 2014 at 10:52 am — Reply

    Dat probeer ik nou ook altijd! Al was het alleen maar om te kijken!

 3. June 6, 2014 at 8:11 am — Reply

  Gefeliciteerd. Wat leuk zeg! Heel veel plezier in Londen enneh…we horen het wel hè?!

  • June 6, 2014 at 11:36 am — Reply

   Dankjewel Brigit! Ik houd jullie op de hoogte 😉

 4. June 6, 2014 at 7:23 pm — Reply

  En je blog is ook gelukt!! Het was gezellig vanmiddag! gr. Hennie

 5. June 7, 2014 at 8:17 pm — Reply

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Op naar Londen! Ik hoop dat je wint!

  • June 8, 2014 at 1:57 am — Reply

   Dankje! 😀 Ik heb mijn ticket net geboekt dus het wordt allemaal erg echt! haha. No turning back now.. xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

W.I.P. Wednesday #40