Very cherry

Very cherry

IMG_9717Amigurumi kersjes!! Ahh ik vind ze zelf zo schattig haha πŸ™‚
Meet my amigurumi cherries! Gosh I love them, they might be my cutest creation so far!

IMG_9719 IMG_9718Vooral de roze wangetjes vind ik leuk!
I especially like the rosy cheeks πŸ™‚1cherryGebruikten jullie kersen vroeger ook als oorbellen? Ik denk dat deze net iets te groot zijn, haha. Sorry van de duckface, haha. Nu wil ik ook amigurumi citroenen, druifjes en watermeloenen maken!
Remember when we used to wear actual cherries as earrings? I think these would be a tad too big though. And yes, I did a duckface, so sue me. Now I’m thinking about amigurumi lemons, grapes, watermelons.. I can’t stop!lemon printEn nog wat meer fruitige inspiratie, een leuke print van Amyisla! Ze tekent nog veel meer leuke dingen, check zeker even haar Etsy shop!
Some more fruity inspiration for you today, check out this lovely print by Amyisla! More prints in her shop here.Β 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Voor bij de thee
Next post
W.I.P. Wednesday #40

4 Comments

 1. June 1, 2014 at 8:42 am — Reply

  Ach ze zijn echt super zoet!! heel leuk, ik ben nu al benieuwd naar de citroenen…en idd kersen als oorbellen, moest je wel geluk hebben als er twee aan elkaar zaten…hihihi
  X Llsanne

  • June 1, 2014 at 11:16 pm — Reply

   Ja, het was inderdaad even zoeken naar een kersen-tweeling! Gelukkig heeft mijn opa twee kersenbomen dus we hadden kersen zat πŸ˜‰ Ik ga snel beginnen met de citroentjes hihi, ik zie ze al helemaal voor me! xx

 2. June 1, 2014 at 12:35 pm — Reply

  HayHay!
  Ze zijn inderdaad super schattig!!!
  Wat een prachtige kersjes! Ik ben fan!
  En ze staan je goed πŸ˜‰
  Liefs Danielle

  • June 1, 2014 at 11:14 pm — Reply

   Hoi DaniΓ«lle! Dankjewel πŸ™‚ Ook leuk trouwens dat je me op Instagram gevonden hebt ^^ Ik nam ook even een kijkje op jouw blog, ik werd meteen vrolijk van alle kleurtjes en mooie werkjes! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Very cherry