W.I.P. Wednesday #32

W.I.P. Wednesday #32

IMG_9374Deze vlinder-doily is onderdeel van een heel leuk nieuw project van mij! Misschien dat ik het eerder al verteld heb.. Een van mijn tantes wilde graag een gordijntje voor in haar serre, die toch nog veel licht doorlaat. Toen ik deze foto zag wist ik meteen dat ik ook zo’n doily-gordijn wilde maken! Mijn tante was meteen enthousiast en samen gingen we op zoek naar gehaakte kleedjes om het gordijntje mee te maken. Nu hebben we er eindelijk genoeg en is het aan elkaar puzzelen begonnen. Om het gordijntje nog wat op te leuken versier ik een paar doilies met nog een gekleurd randje, kraaltjes of wat ander borduurwerk. Ook heb ik een paar kleedjes geverfd met gele Dylon handwas-verf. Dat werkte supergoed! De vlinder-doily die je hierboven ziet ga ik mooi borduren, zodat je de vlinders wat beter ziet. Dit kleedje is trouwens niet gehaakt, maar is volgens mij gemaakt door middel van kantklossen. Jeweetwel, die hele oude handwerktechniek die ik een paar weken geleden toevallig zelf probeerde op de Handwerkbeurs in Den Bosch!
IMG_9376 IMG_9377De voorkant van mijn gebreide t-shirtje is al af! Heerlijk die combi van pastelkleuren, hè? Ik heb mijn aantekeningen netjes bijgehouden, zodat ik straks een patroon voor jullie kan schrijven.
IMG_9378Ik ben al begonnen met het achterpand, en na één dag ben ik best al ver! Het voordeel van elke week tweemaal drie uur reizen is dat je een stuk opschiet met haak- of breiwerkjes als je die mee kunt nemen. Ik kijk ook graag series tijdens het breien, en gisteren ben ik begonnen met het kijken van de serie Game of Thrones, daar zijn nu toch zoveel mensen enthousiast over dat ik er ook benieuwd naar ben. In de eerste aflevering kwamen baby-wolfjes voor! Superschattig 🙂 Al is de rest van de aflevering best wel gruwelijk.. IMG_9380Bij de Action zag ik deze twee rolletjes washi-tape, woehoe! Als ze ook nog eens fatsoenlijk blijven plakken ben ik helemaal blij, maar ik heb ze nog niet getest..
Wat houdt jullie deze week bezig?

Previous post
Busy like a bee
Next post
The ins and outs of Garter Stitch

2 Comments

 1. April 11, 2014 at 10:07 pm — Reply

  Die vlinder doilies is praaachtig *_* en dat met de kantklossen 😮
  Ik wil het echt leren ooit! En je t-shirt ziet er goed uit! You go girl c:
  En veel kijkplezier met GOT! Ik hou van die serie, ondanks al de
  gruwel haah Xx

  • April 12, 2014 at 12:26 am — Reply

   Dankje dankje ^^ Ik hoop dat ik dit weekend het achterpand af kan maken.. Tijdens GOT natuurlijk! Ben pas op aflevering 3 van seizoen 1 dus heb nog heel wat in te halen 😛 Ik wil ook graag leren kantklossen! Ik ga op zoek naar kantklos-cursussen 😛 (die zijn er trouwens op best veel plekken!) xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #32