Lampshade Ta-dah!

Lampshade Ta-dah!

IMG_6190

Tadaa, hier is mijn met Catona gehaakte lampenkap!! Ik ben er zelf heel erg blij mee, hoe vinden jullie hem? Door de vele kleurtjes past de lamp goed bij elk interieur (meer kleuren = meer kans op match). Toen ik probeerde om één matchende kleur te vinden voor bij mijn beddengoed en gordijnen kwam ik op niets uit, dus toen ging ik maar voor veel kleurtjes bij elkaar. En ik vind het goed gelukt!

Ta-dah, my Catona lampshade cover is done!! I’m so happy with it, what do you think? Having many colours really makes it easy to match with any interior (more colours = higher chance of matching). At first I tried to find one good colour to match my bedding and the drapes, but I didn’t succeed… so lots and lots of colour it is! I’m usually not the ‘multicolor’ type girl, but I really like how this project turned out.

IMG_6192

De witte randjes maken het weer iets meer neutraal.

The white edges help to make it a bit more neutral.

IMG_6196

Je krijgt ook een mooi schaduweffect op de muren als je de lamp aandoet!

Oooh, and look what happens when the light is on!

IMG_6195

Volgende week laat ik je zien hoe je deze hoes haakt 🙂 Tegenwoordig kun je heel makkelijk lampframes halen bij de Praxis of de Xenos, of zelfs op Marktplaats. Je kunt met deze hoes ook een bestaande lamp een make-over geven zoals ik heb gedaan. Over een paar dagen laat ik je zien hoe je een bestaande lamp tot alleen een frame maakt, zodat je hem weer kan versieren.

Next week I’ll show you how to make a lampshade cover like this. I don’t know about your country, but here in the Netherlands lampframes are really popular and thus very easy to get in stores! But you could also customize a lamp you already have, like I did. In a few days I will post a tutorial on how to remove your current lampshade, so watch this space!

Scheepjes Catona Project
Previous post
Making progress..
Next post
Beanies & Bobble Hats - A review!

No Comment

 1. July 3, 2015 at 8:38 am — Reply

  Hij is leuk geworden! Vind de kleurtjes erg mooi bij elkaar. en O.M.G… je behang!!!

 2. July 3, 2015 at 7:52 pm — Reply

  Heel leuk! En wat een geweldig behang!

 3. July 3, 2015 at 9:58 pm — Reply

  Hij is erg leuk geworden. Knap dat je hem precies op de goede maat hebt gekregen. Bij mij zou hij geheid net te groot of te klein zijn geworden. 😉 Maar ook ik ben eigenlijk vooral onder de indruk van je behang! Supertof!!

 4. July 4, 2015 at 11:25 am — Reply

  Heel leuk!

 5. July 4, 2015 at 8:22 pm — Reply

  Oh, leuk geworden, zeg! En mooi. En met dat schaduweffect…heel erg leuk!

 6. July 6, 2015 at 2:34 pm — Reply

  Wat een gezellige lampenkap!

 7. July 7, 2015 at 10:37 am — Reply

  This looks brilliant!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Lampshade Ta-dah!