Will I ever have enough yarn?

Will I ever have enough yarn?

IMG_8954IMG_8956Zou er ooit iemand zijn geweest met genoeg wol? Ik dacht het ook niet. Zelf ben ik ook geen uitzondering, ik vind altijd wel een excuus om nieuw garen te kopen! Dit was mijn eerste online aankoop van garen. Ik vind het zo lastig te bepalen of een garen is wat ik zoek, alleen maar op basis van foto’s en informatie over de samenstelling. Meestal kies ik garens op hun prachtige kleuren of zachtheid. Op foto’s kan de kleur nog best verschillen, en je kunt het garen al zeker niet voelen door je scherm heen! Toch ben ik heel tevreden over deze eerste online aankoop bij BettaKnit. Ze hebben een hele serie garens en allemaal even mooi! Op het moment is er nog een sale, dus de garens zijn beschikbaar voor hele lage prijsjes! Klik hier om ze te zien. Ik heb 9 bolletjes Gossypium gekocht en 1 bol van de ongebleekte wol. De garens van BettaKnit worden op zo’n manier gemaakt, dat er geen vervuilende deeltjes vrijkomen! Super als een bedrijf denkt aan het milieu.

When was there ever a knitter or crocheter who had enough yarn? Yeah, I thought so. I’m no different, so I just keep buying more and more yarn! This was the first time I ordered yarn online. I find it so hard to judge whether to buy it or not, unless I have seen the exact same yarn in the stores. Usually it’s the dazzling colour that attracts me to the yarn, or the soft feel of it. How can you be sure of the colours from just a few pictures, let alone feel whether it’s the texture you want. But I was pretty pleased with this parcel from BettaKnit! They have a wonderful range of yarns and I can’t wait to try them all. There was a sale going on when I bought them so I got them for a really low price! [Just checked and the reduced prices still apply! Check the yarns out here.] Aren’t they gorgeous? I bought 9 skeins of Gossypium and one skein of their unbleached wool. I love how environmentally friendly BettaKnit’s yarns are. The yarns are made with a pollution-free production process, while still having very high quality. IMG_8957 IMG_8965Dit is het garen dat Gossypium heet. Het is verkrijgbaar in 10 mooie kleuren. Ik koos lila, beige en wit voor mijn volgende project (nog even geheim!). Het is een katoenen garen, dus perfect voor zomerbreisels die iets luchtiger moeten zijn.
This is their Gossypium yarn, which is available in 10 lovely colours. I chose Lilac, Sand and White for my next project (I’ll tell you later!). It’s a yarn made of cotton, so it’s perfect for summerknits.
IMG_8966Dit is de ongebleekte wol. Een kleiner bolletje dan ik verwacht had, maar het is wel heel strak opgewonden, dus dan is het automatisch wat kleiner. Ik weet nog niet wat ik hier mee ga maken, iemand enig idee?
This is the unbleached wool. The skein was smaller than I expected, but it is wound up pretty tight, so I guess that produces a smaller ball. Any ideas what to make with this? 
IMG_8968 IMG_8969

Previous post
W.I.P. Wednesday #24
Next post
W.I.P. Wednesday #25

2 Comments

  1. February 10, 2014 at 8:26 am — Reply

    Wat een heerlijke bolletjes!

    • February 10, 2014 at 3:59 pm — Reply

      Ja lief he! Ik kan niet wachten om te beginnen 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Will I ever have enough yarn?