My new hat!

My new hat!

1hattadah 1hatcollageJeej, mijn nieuwe muts is af! Een tijdje geleden was ik al begonnen met breien, maar ik maakte steeds foutjes. Afgelopen weekend begon ik weer opnieuw toen ik op de markt stond, en ik kwam al een heel eind. De dag erna maakte ik hem al af! Ik ben er nu achter dat ik alsnog een fout heb gemaakt, het roze gedeelte is namelijk veel langer dan het moet zijn. Maar ik vind hem alsnog hartstikke leuk! Het is mijn nieuwe favoriete muts 🙂
IMG_8711 IMG_8712Hier een paar foto’s van toen ik ermee bezig was. De eerste ronde is altijd een beetje tricky op rondbreinaalden, maar na 2 toeren gaat het veel vlotter dan op gewone naalden! 
IMG_8730Wil je zelf ook zo’n leuke muts maken? Kijk dan op deze website voor het gratis patroon. Lees de instructies goed, ik ging een paar keer de mist in omdat ik niet goed genoeg had gekeken! Let er ook op dat je het boord met 5mm naalden maakt, en de rest van de muts op 6mm naalden. Let ook op dat de wol die je gebruikt voor de 2 kleuren van dezelfde dikte is. Anders ziet het er een beetje raar uit als je van kleur gaat wisselen. Kun je zelf niet breien of heb je er geen tijd voor, dan ben ik natuurlijk in voor een leuke opdracht!

 

Previous post
W.I.P. Wednesday #19
Next post
Two thousand and fourteen

3 Comments

 1. December 19, 2013 at 6:43 pm — Reply

  Super leuke muts c: Vooral die neon roze ‘golfjes’ c: Xx

 2. December 24, 2013 at 8:53 pm — Reply

  Wat een leuke muts en wat een super leuke blog heb je! (heb hem net ‘ontdekt’)

  • December 24, 2013 at 10:31 pm — Reply

   Hoi Annabel! Welkom ^^ Ik ben blij dat je mijn blog leuk vindt!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

My new hat!