W.I.P. Wednesday #19

W.I.P. Wednesday #19

IMG_8800Het is woensdag, wat betekent dat het tijd is om mijn works in progress te laten zien! Ik ben de laatste tijd helemaal in de kerstsfeer, en dat is te zien in wat ik maak! Gisteren maakte ik een kerstboompje, is hij niet lief geworden? Het patroontje kun je hier vinden, op Annemarie’s Haakblog. De versieringen op de kerstboom zijn gemaakt van franse knoopjes. Als jullie nog meer leuke patroontjes zoeken met een kerst-thema, dan is dit gratis patroon van een gemberkoek-huis-kussen ook een hele leuke!

IMG_8773Op de Zelfgemaakte Kerstmarkt van vorig weekend heb ik een prachtige bol handgesponnen wol gekocht, van de Wolkelder. Dit merk schijnt wel vaker op de Zelfgemaakte Markt te staan, dus als jullie zelf zo’n bol willen: breng volgende keer een bezoekje! Ze verkopen prachtige wol voor een redelijke prijs. De mijne kostte 15 euro voor iets meer dan 200 gram. Als je nagaat dat het gemiddelde bolletje van 50 gram rond de 4 euro kost, is dit zeker een goede prijs! En dan heb je ook nog eens een bol wol die niemand anders op de wereld heeft. Ik zat een tijdje te denken wat ik van deze unieke wol moest maken.. Doordat het kleurenverloop heel druk is moet het patroon juist heel simpel zijn. Kant of kabels is al te ingewikkeld. Ik ben er een poncho mee aan het maken, waarvan je het patroon hier kunt vinden. Volgens het patroon zou ik genoeg wol moeten hebben, maar ik ben nu op de helft en de bol begint wel heel klein te worden nu! Nu zit ik een beetje te dubben of ik dan maar door moet gaan en verderga met een andere kleur als hij op is, of toch maar weer uithalen en wat nieuws proberen. Als een van jullie een leuk patroon weet voor dikke wol, zet het hieronder in een reactie!

IMG_8798 IMG_8799

Mijn kamer is leuk versierd met lampjes en kerstmannetjes! De kerstmannetjes kunnen tot 21 december besteld worden, dan zijn ze er 23 december, precies op tijd voor kerst. Zo kun je je kerstboom nog mooi versieren met handgemaakte goodies. Als je van plan was ze te bestellen, wacht dan niet langer! Je kunt ze hier in mijn webshop vinden.
Hebben jullie je kerst-crafts al klaar?
IMG_8797

Support me by sharing with friends!
Previous post
De Zelfgemaakte Kerstmarkt
Next post
My new hat!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #19