Crea Swap met Mariska van Curly Creative

Crea Swap met Mariska van Curly Creative

IMG_8268Een tijdje geleden vroeg Mariska, schrijfster van de blog Curly Creative, of ik mee wilde doen aan een crea swap! Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klonk zeker leuk. Een crea swap houdt eigenlijk in dat je creatieve dingetjes uitwisselt, je stuurt een leuk pakketje naar elkaar. Naast dat het leuk is om iets voor iemand anders te maken, krijg je daar ook iets leuks en creatiefs voor terug! Je kunt veel leren van iemands creativiteit. Iemand anders heeft vaak hele andere creatieve ideeΓ«n dan jijzelf! Hierboven zie je al een leuke foto van het kaartje dat in het pakketje zat! Ik had er zelf nooit aan gedacht om een mini-slingertje in een kaartje te maken, wat een superleuk idee! En nu eens kijken wat er allemaal in zat.. Ik vind dingen uitpakken een van de leukste activiteiten die er bestaan. Brieven, cadeautjes, pakketjes, I love it!!
IMG_8266 IMG_8267We hadden afgesproken om elkaar een zelfgemaakt cadeautje te sturen, een DIY-pakketje en nog een knutselartikel. Mariska maakte dit superleuke pakketje voor mij om een vogel-sleutelhanger te maken van vilt! Wat een leuke kleurtjes allemaal πŸ™‚
IMG_8273 IMG_8275Ook maakte ze deze twee mooie armbanden voor mij, gevlochten van textielgaren! Bij de blauwe zit er ook kant tussendoor gevlochten, en op beide zijn steentjes genaaid. Ik had zo’n soort textiel armbanden al eerder op Mariska’s blog gezien, en steeds zijn ze weer anders! Dan weer een bedeltje eraan, dan weer wat anders gevlochten, wat een bron van creativiteit moet zij hebben! Hier kun je trouwens zien wat ze nog meer voor leuke dingen maakt. Check die oorbellen! <3 Ze is trouwens niet alleen creatief, maar ze bakt zelf ook lekkere taarten en cupcakes! Zorg dus dat je gegeten hebt als je deze blog gaat lezen, want je maag gaat anders binnen no-time knorren bij het zien van al die lekkere dingen, haha!
IMG_8330Als knutselartikel stuurde Mariska mij deze felroze neon wol! Precies de kleur die ik zocht eigenlijk, want deze muts staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Neon en grijs is sowieso een winnende combinatie!

IMG_8074IMG_8096

Voor Mariska haakte ik een slinger, gemaakt met dit patroon. Ik heb zelf nog een wit randje toegevoegd, dan krulde het werk minder om. Ook heb ik de ‘halve lotusjes’Β geblockt, zodat ze platter bleven liggen en het kantwerk beter te zien was.Β IMG_8099Ta-dah! Best goed gelukt he? Ik vind slingers altijd zo leuk.. Alleen het ophangen is altijd zo lastig! Als ik later een eigen huis heb ga ik her en der in de kamer wat spijkers inslaan, dan heb ik altijd een punt waar ik ze aan vast kan knopen!
Dat was het voor deze crea swap! Hopelijk mag ik er nog eens eentje doen, ik vond het zo leuk!

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #13
Next post
My First Crochet Workshop

7 Comments

 1. October 31, 2013 at 8:10 pm — Reply

  <3 aaah wat leuk geschreven, dankjewel! In de eerste week van november komen er 2 posts online over onze swap πŸ˜‰

  Liefs

  • October 31, 2013 at 8:43 pm — Reply

   Graag gedaan ^^ Ik ben benieuwd naar je blogpost! Ik zag laatst trouwens goede haak-instructiefilmpjes op de website weareknitters.com, daar kun je ook kijken als je moeite hebt met het diy-pakketje πŸ˜‰ xx

 2. October 31, 2013 at 9:03 pm — Reply

  Mooi nagellakje heb je trouwens op!

 3. November 1, 2013 at 11:30 pm — Reply

  Nogmaals een heel leuk idea dit crea swap c:
  De gevlochten armbanden zijn leuk man! Hoe
  gaat het met mijn gebroken ring? Ik kan je
  nog altijd een nieuwe sturen!

  Xx

  • November 2, 2013 at 11:40 pm — Reply

   Leuk he ^^ Ik heb net superlijm thuis gehaald, dus komt vast helemaal goed πŸ™‚ En dan ga ik hem echt elke dag omdoen πŸ˜€ xx

 4. February 16, 2014 at 1:39 pm — Reply

  Goh, wat een leuk idee, dat swappen. Lijkt me leuk om ook eens te doen… Hoe werkt het precies?

  Je schrijft trouwens erg leuk en maakt super leuke dingen.

  • February 16, 2014 at 9:34 pm — Reply

   Hoi Melissa! Dankjewel πŸ™‚ Ik ben blij dat je mijn blog leuk vindt. Ja, zo’n creaswap is erg leuk om te doen! Je kunt natuurlijk iemand vragen een swap met je te doen, of je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld deze website: http://www.snail-mail.nl/tips/swap-bot/
   Neem eens een kijkje! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Crea Swap met Mariska van Curly Creative