W.I.P. Wednesday #13

W.I.P. Wednesday #13

IMG_8334De laatste tijd ben ik voornamelijk bezig geweest met het maken van deze leuke mutsjes voor Innocent Drinks! Nog een paar en dan ga ik ze opsturen 🙂 Voor het goede doel mensen! Doen jullie al mee? Ik kan niet wachten om in januari volgend jaar al die leuke be-mutste drankjes te zien in de Albert Heijn en Coffee Company.
IMG_8325En ik ben ook weer een stukje verder met mijn handschoenen. Het gaat wel een stuk langzamer dan mijn meeste works in progress, vooral omdat het garen zo dun is. Dan schiet je met 1 rij maar een paar millimeter op!
IMG_8322 IMG_8323Ik ben al bijna klaar met mijn Eva Vest, een patroon van We Are Knitters. Ik zou het eigenlijk vandaag al af kunnen hebben, als ik maar genoeg wol had! Gelukkig ga ik dit weekend even naar huis om wat meer te halen. Ik hoop dat ik nog op tijd ben voor de winactie op Kollabora!
campervan loveNet kwam ik op Ravelry deze snoepjes tegen! Ahhhh wat zijn ze leuk!! Ik hou echt van die Volkswagen busjes, ik wou dat er meer dingen waren met VW-bus print erop, ik zou ze allemaal verzamelen! Dit kussen lijkt me nog vrij makkelijk om te maken. Waarschijnlijk is het logo er niet ingebreid, maar later op geborduurd, net als de contouren van de koplampen. Klik op het plaatje om naar het patroon op Ravelry te gaan, waar je het kunt kopen.

craftsydumplings

Trouwens, een paar dagen geleden zei ik wel dat ik het niet zo heb op Halloween, maar een voordeel van deze feestdag is dat veel winkels Halloween-korting geven op hun producten! Zo ook Craftsy, hoezee! Kijk op deze pagina om te zien welke online workshops in de aanbieding zijn. Er zijn echte koopjes bij, zoals de ‘Knit Lab’ workshop voor maar 7 euro! Deze actie is alleen vandaag en morgen geldig, dus als je een kijkje neemt, moet je wel snel beslissen! Ze hebben voor iedereen wel wat. Breien, naaien en borduren, maar ook kookworkshops, en speciale lessen over hoe je cakes decoreert! Of wat denk je van een cursus schilderen? Het lijkt altijd wat veel om één of twee tientjes te betalen voor een online filmpje, maar denk eens aan hoeveel je normaal gesproken zou betalen voor een workshop! Toegegeven, bij deze online workshops krijg je er natuurlijk geen wol of lappen stof bij, maar in plaats daarvan kun je dat ene stukje wat jij moeilijk vind eindeloos herhalen! Ik vind het een uitkomst! Ze hebben nu ook een online les waar je Chinese dumplings leert maken! Mmmm… dumplings…. Moet ik binnenkort maar weer eens maken.
Vandaag had ik trouwens ook mijn eerste haakworkshop!! Het was heel erg leuk, en de deelneemsters kregen het haken vrij snel onder de knie. Binnenkort een uitgebreide blogpost hierover met foto’s!

Support me by sharing with friends!

W.I.P. Wednesday #13

IMG_8334De laatste tijd ben ik voornamelijk bezig geweest met het maken van deze leuke mutsjes voor Innocent Drinks! Nog een paar en dan ga ik ze opsturen 🙂 Voor het goede doel mensen! Doen jullie al mee? Ik kan niet wachten om in januari volgend jaar al die leuke be-mutste drankjes te zien in de Albert Heijn en Coffee Company.
IMG_8325En ik ben ook weer een stukje verder met mijn handschoenen. Het gaat wel een stuk langzamer dan mijn meeste works in progress, vooral omdat het garen zo dun is. Dan schiet je met 1 rij maar een paar millimeter op!
IMG_8322 IMG_8323Ik ben al bijna klaar met mijn Eva Vest, een patroon van We Are Knitters. Ik zou het eigenlijk vandaag al af kunnen hebben, als ik maar genoeg wol had! Gelukkig ga ik dit weekend even naar huis om wat meer te halen. Ik hoop dat ik nog op tijd ben voor de winactie op Kollabora!
campervan loveNet kwam ik op Ravelry deze snoepjes tegen! Ahhhh wat zijn ze leuk!! Ik hou echt van die Volkswagen busjes, ik wou dat er meer dingen waren met VW-bus print erop, ik zou ze allemaal verzamelen! Dit kussen lijkt me nog vrij makkelijk om te maken. Waarschijnlijk is het logo er niet ingebreid, maar later op geborduurd, net als de contouren van de koplampen. Klik op het plaatje om naar het patroon op Ravelry te gaan, waar je het kunt kopen.

craftsydumplings

Trouwens, een paar dagen geleden zei ik wel dat ik het niet zo heb op Halloween, maar een voordeel van deze feestdag is dat veel winkels Halloween-korting geven op hun producten! Zo ook Craftsy, hoezee! Kijk op deze pagina om te zien welke online workshops in de aanbieding zijn. Er zijn echte koopjes bij, zoals de ‘Knit Lab’ workshop voor maar 7 euro! Deze actie is alleen vandaag en morgen geldig, dus als je een kijkje neemt, moet je wel snel beslissen! Ze hebben voor iedereen wel wat. Breien, naaien en borduren, maar ook kookworkshops, en speciale lessen over hoe je cakes decoreert! Of wat denk je van een cursus schilderen? Het lijkt altijd wat veel om één of twee tientjes te betalen voor een online filmpje, maar denk eens aan hoeveel je normaal gesproken zou betalen voor een workshop! Toegegeven, bij deze online workshops krijg je er natuurlijk geen wol of lappen stof bij, maar in plaats daarvan kun je dat ene stukje wat jij moeilijk vind eindeloos herhalen! Ik vind het een uitkomst! Ze hebben nu ook een online les waar je Chinese dumplings leert maken! Mmmm… dumplings…. Moet ik binnenkort maar weer eens maken.
Vandaag had ik trouwens ook mijn eerste haakworkshop!! Het was heel erg leuk, en de deelneemsters kregen het haken vrij snel onder de knie. Binnenkort een uitgebreide blogpost hierover met foto’s!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Tea for two - Crochet Teapot Pattern
Next post
Crea Swap met Mariska van Curly Creative

1 Comment

  1. October 30, 2013 at 7:09 pm — Reply

    Haha, jou enthousiasme met Chinese dumplings 😛
    Ik ben ook begonnen met mn mutjes voor Innocent
    drinks! Jouw W.I.P zien er goed uit 😉 Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

W.I.P. Wednesday #13