W.I.P. Wednesday #13

W.I.P. Wednesday #13

IMG_8334De laatste tijd ben ik voornamelijk bezig geweest met het maken van deze leuke mutsjes voor Innocent Drinks! Nog een paar en dan ga ik ze opsturen ๐Ÿ™‚ Voor het goede doel mensen! Doen jullie al mee? Ik kan niet wachten om in januari volgend jaar al die leuke be-mutste drankjes te zien in de Albert Heijn en Coffee Company.
IMG_8325En ik ben ook weer een stukje verder met mijn handschoenen. Het gaat wel een stuk langzamer dan mijn meesteย works in progress, vooral omdat het garen zo dun is. Dan schiet je met 1 rij maar een paar millimeter op!
IMG_8322 IMG_8323Ik ben al bijna klaar met mijn Eva Vest, een patroon van We Are Knitters. Ik zou het eigenlijk vandaag al af kunnen hebben, als ik maar genoeg wol had! Gelukkig ga ik dit weekend even naar huis om wat meer te halen. Ik hoop dat ik nog op tijd ben voor de winactie op Kollabora!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Tea for two - Crochet Teapot Pattern
Next post
Crea Swap met Mariska van Curly Creative

1 Comment

  1. October 30, 2013 at 7:09 pm — Reply

    Haha, jou enthousiasme met Chinese dumplings ๐Ÿ˜›
    Ik ben ook begonnen met mn mutjes voor Innocent
    drinks! Jouw W.I.P zien er goed uit ๐Ÿ˜‰ Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

W.I.P. Wednesday #13