Download an E-book with 262 crochet patterns!

Download an E-book with 262 crochet patterns!

Net stuitte ik op website waar verschillende online patronenboeken te downloaden zijn, en deze moest ik gewoon met jullie delen! Het is een boek met wel 262 haakpatronen. Ze zijn allemaal in het Japans, maar gelukkig allemaal met charts (schema’s) erbij. Klik op het plaatje voor de link.

I just came across this website where you can download online pattern books. And I just couldn’t keep this to myself! Not that I ever keep things to myself, really. Anyway, this is a book with 262 crochet patterns, isn’t that amazing? A bit too good to be true, perhaps. All of them are in Japanese. But that doesn’t mean you can’t read them. Each pattern comes with its own chart, which is typical for Japanese crochet and knitting. Click the image below to see the website.

Uitleg haakstekenVoor degenen die moeite hebben met Japanse patronen lezen, op deze website is een handige tabel te zien waar alle symbolen in staan plus hun betekenis. De laatste tijd ben ik Japanse patronen zo leuk gaan vinden! Ze zijn vaak heel creatief met ajour patronen. Meer hierover vertel ik jullie later!

For those who struggle with Japanese charts, here’s a handy webpage where you can see all of the symbols plus their meaning. Lately I’ve become to love Japanese patterns. So delicate and they are very creative with lace crochet. More on this subject very soon.. 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Free online craft lessons by Craftsy
Next post
My recent infatuation with Japanese patterns

4 Comments

 1. May 21, 2013 at 4:30 pm — Reply

  Wat een goede vondst, dat E-book! Ik ga ‘t zeker downloaden.
  Bij het lezen van je blog zag ik allerlei leuke dingen, maar het bericht van 29-12-2012 sprak me wel heel erg aan. Misschien wil/kun je eens kijken op mijn blog: http://avanav.blogspot.nl/2012/11/gelukt.html.
  Ik ben waarschijnlijk door dezelfde pin geïnspireerd geraakt als jij! Bij het haken van het lichtkleed gebruikte ik een slang van 20 m; ‘t werd echt zwaar werk uiteindelijk. Ik ben beniwud wat je er van vindt.
  Groetjes, Anco

  • May 21, 2013 at 4:41 pm — Reply

   Hoi Anco, wat toevallig zeg! Haha, ik denk inderdaad dat we door dezelfde pin zijn geïnspireerd. Je tweede kleed is erg mooi gelukt! De mijne is een beetje klein uitgevallen, en ligt nu in een hoek van mijn hobbykamer stof te vangen. What to do? Aan de muur hangen is inderdaad wel een leuk idee.. Je hebt verder trouwens ook erg leuke berichtjes op je blog! Die gaat in mijn bookmark-folder 😉
   Groetjes!
   Carmen

 2. May 21, 2013 at 4:30 pm — Reply

  Wat een goede vondst, dat E-book! Ik ga ‘t zeker downloaden.
  Bij het lezen van je blog zag ik allerlei leuke dingen, maar het bericht van 29-12-2012 sprak me wel heel erg aan. Misschien wil/kun je eens kijken op mijn blog: http://avanav.blogspot.nl/2012/11/gelukt.html.
  Ik ben waarschijnlijk door dezelfde pin geïnspireerd geraakt als jij! Bij het haken van het lichtkleed gebruikte ik een slang van 20 m; ‘t werd echt zwaar werk uiteindelijk. Ik ben beniwud wat je er van vindt.
  Groetjes, Anco

  • May 21, 2013 at 4:41 pm — Reply

   Hoi Anco, wat toevallig zeg! Haha, ik denk inderdaad dat we door dezelfde pin zijn geïnspireerd. Je tweede kleed is erg mooi gelukt! De mijne is een beetje klein uitgevallen, en ligt nu in een hoek van mijn hobbykamer stof te vangen. What to do? Aan de muur hangen is inderdaad wel een leuk idee.. Je hebt verder trouwens ook erg leuke berichtjes op je blog! Die gaat in mijn bookmark-folder 😉
   Groetjes!
   Carmen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Download an E-book with 262 crochet patterns!