Free online craft lessons by Craftsy

Free online craft lessons by Craftsy

Kennen jullie de website Craftsy al? Ze hebben veel gratis en betaalde patronen in elke vorm van handwerk. Niet alleen breien en haken, zoals op Ravelry, maar ook quilten, patisserie en naaien, bijvoorbeeld. Buiten patronen hebben ze ook online lessen. Dat zijn video’s waarbij een expert je stap voor stap uitlegt hoe je iets moet doen.

Als je nog niet eerder zo’n les hebt gevolgd, kun je er vandaag een pakket gratis krijgen! Hier kun je zien welke er meedoen aan deze actie. Ik ga voor de “Mastering Lace Shawls”, en jullie? De “Librarian Blouse” vond ik ook heel leuk uitzien, maar ik gebruik de naaimachine jammer genoeg niet zoveel. Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij Craftsy, of je logt in met je Facebook-account.

Dit wilde ik toch wel even met jullie delen! De actie geldt alleen vandaag dus kies er snel een uit! Je kunt de video’s daarna op je gemak kijken.

Deze sjaal ga ik leren te breien! Spannend! Ik weet het, eerst mijn scriptie afmaken.. maar dan heb ik nu zeker wat om naar uit te kijken 🙂

For my English followers: Do you know the website Craftsy? They have a lot of online patterns for all kinds of crafts. It’s sort of like Ravelry, but they have more than just crochet and knit patterns. How about sewing, or baking cakes? They also have online classes, which is great, because the designer walks you through every aspect of the thing you are making. Today, Craftsy has a special offer. If you haven’t enrolled in an online Craftsy class before, you can enroll in one class for free! See the available courses here. I’m taking the “Mastering Lace Shawls”! The “Librarian Blouse” tutorial looks really nice too. Be quick as this offer is expires at the end of the day. No rush watching the video’s though, you can watch them online anytime you want. Happy crafting!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Soms heb je gewoon een pinguin nodig
Next post
Download an E-book with 262 crochet patterns!

1 Comment

  1. May 18, 2013 at 8:20 pm — Reply

    Jaaa ik ken Craftsy! Super leuke site c: zulke
    site moet je echt goed vinden op het web…
    En bedankt voor je lieve woorden btw! Xx
    http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Free online craft lessons by Craftsy