Soms heb je gewoon een pinguin nodig

Soms heb je gewoon een pinguin nodig

A little penguin encouragement to support you when you need some motivation. :D <3

Op het moment ben ik hard aan het doorwerken aan mijn scriptie, en ik zal daarom niet veel tijd hebben om op mijn blog te schrijven. Zelfs mijn haaknaalden moet ik terugdoen in hun hoesje *snif snif*, maar het zal het waard zijn! Afstuderen staat toch vrij hoog op mijn prioriteitenlijstje. Maar soms heb ik wat extra motivatie nodig, en dan komt deze schattige pinguin van pas! Jaa, ik kan het!! Nu weer snel door want ik moet nog 7000 woorden!

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Granny Madness
Next post
Free online craft lessons by Craftsy

2 Comments

  1. May 18, 2013 at 1:08 pm — Reply

    Heel veel succes met het schrijven van je scriptie! hierna kan je weer lekker gaan haken! Marije

    • May 18, 2013 at 2:15 pm — Reply

      Dankjewel Marije! Het schiet al aardig op 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Soms heb je gewoon een pinguin nodig