New Patterns Galore!

New Patterns Galore!

Vanmorgen zat ik weer even op Ravelry te kijken, bij de nieuwste patronen. En er zitten zoveel leuke patronen bij! Ik kon ze jullie niet onthouden.

Wat is dit schaapje toch lief! En perfect voor de lente. Hij is verkrijgbaar als Ravelry download, wat betekent dat je hem als pdf kunt downloaden. Volg het plaatje naar de website.

Deze ga ik ook zeker maken! Kennen jullie Instagram? Dat is een progammaatje waarop je je foto’s kunt delen. Een soort facebook. Hun icoontje is een vintage polaroid camera. Eerder had ik daar ook al een tasje van gemaakt, maar nu is er ook een schattige sleutelhanger!

Zo’n rond kussen hebben we allemaal wel op de bank liggen. Ik ben nu wel moe geworden van hoe de mijne eruitziet, dus misschien haak ik er wel een hoes voor! Je kunt het natuurlijk ook met gewone vulling vullen.

En deze is dan weer gratis! Erg mooi voor de wat frisse zomeravonden. Op de blog Espace Tricot, de brei ruimte, kun je de pdf’s voor nog meer van hun patronen downloaden. Tops, sjaals en zelfs een deken! Zeker het kijken waard.

Deze omslagdoek vind ik ook erg mooi! Ze schijnen wat nieuwe haaktechnieken te gebruiken, dus het is misschien niet zo geschikt voor beginners.

Welk patroon vinden jullie het leukst? Ik ga zeker dat kleine cameraatje maken, zo lief! Misschien dat ik hem straks in de trein al kan haken, dan heb ik toch tijd genoeg. Dit weekend maak ik ook hopelijk mijn uilenkussen af!
Alvast een fijn weekend!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Gardening and more
Next post
Just some things

2 Comments

 1. May 3, 2013 at 12:29 pm — Reply

  Ik weet een patroon voor haak-kraagje:
  http://icepandora.blogspot.nl/2012/12/diy-crochet-collar.html
  Alleen ik heb geen flauw idee hoe ze deze
  maakt…
  Die schaap is cuuuute c:
  xx http://icepandora.blogspot.com

  • May 3, 2013 at 7:21 pm — Reply

   Hee, dat is ook een schattig kraagje! Maar ik zoek juist een leuk breipatroon omdat ik er al 3 heb gehaakt, haha 😛 Ik ga eens wat improviseren straks..

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

New Patterns Galore!