I’ve been featured!

I’ve been featured!

Yay! Op de blog ‘At Play’ hebben ze afgelopen vrijdag over mijn Kitty Cat patroon geschreven! Superleuk natuurlijk, ik ben zo blij met de nieuwe bezoekers! Klik op het onderstaande plaatje om naar de blogpost te gaan, en ook de andere leuke gratis patronen te bekijken.

Crochet4-26-13Op deze website staan nog veel meer patronen, onderverdeeld in Crochet at Play en Knitting at Play. Per week worden er weer nieuwe patronen gezocht, dus er komen er steeds meer bij! Zeker waard om een kijkje te nemen. Mijn patronen staan er ook allemaal tussen, zo leuk om te zien dat ze zich steeds meer verspreiden 🙂

En wat haken jullie dit weekend? Al aan het voorbereiden op Koninginnedag? Ik haak vandaag een hoesje om mijn mp3-oortjes heen, zodat ze niet meer in de knoop raken. Oh, en ik ben begonnen aan mijn eerste gehaakte kleedje, in het Engels een doily genoemd. Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien. Meestal moet je zo’n kleedjes ‘blocken’ (met pinnetjes vastzetten zodat de stof mooi uitrekt). Dat heb ik nog nooit eerder gedaan, dus ik ga weer instructiefilmpjes zoeken op Youtube! Tips hoor ik graag 🙂

Nog een fijn weekend!

 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Nyannyannyannyannyaaaaan!
Next post
Piggy Key Cozy translated in Danish!

3 Comments

  1. April 28, 2013 at 7:38 pm — Reply

    Wow! Gefeliciteerd met je featuring c:
    I love free patterns haha 😛

    xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

I’ve been featured!