Don’t crochet when you’re tired

Don’t crochet when you’re tired

Gisteren had ik een superleuk dagje uit in Amsterdam met mijn Chinese lerares, die nauwelijks ouders is dan ik. Ik had kaartjes gewonnen voor een Taiwanese film die we gingen kijken, ervoor nog wat rondgesnuffeld in China Town, foto’s gemaakt van onszelf in een reuzenklomp, en ‘s avonds nog heerlijk Chinees gegeten. Toen weer met de trein en de fiets naar huis. Het was al vrij laat, en wat is er dan fijner om de dag mee af te sluiten dan even wat haken! Ik probeer elke dag minimaal één vierkantje af te maken van mijn deken-to-be. Ik was al vrij moe, maar ik wilde toch het vierkantje afmaken. En dan kan het zo zijn dat er zoiets gebeurd:

IMG_6070

Aarghhh!!! Zien jullie dat? In de tweede ronde ben ik 2 stokjes vergeten.. Nu is dat vaak nog wel te compenseren in een haakwerk, maar mijn rondje werd daardoor niet meer vierkant! Helemaal uithalen dus.. Gelukkig had ik de draadeindes nog niet afgeknipt, anders had ik waarschijnlijk te weinig voor die 2 extra stokjes.

Moraal van dit verhaal? Haak niet als je te moe bent, of let beter op.

Support me by sharing with friends!
Previous post
Leuke Giveaway op Esthers 101
Next post
Tiny cupcakes are the sweetest

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Don’t crochet when you’re tired