Easter Preparations

Easter Preparations

Het is pas over meer dan een maand Pasen, maar alle winkels lijken al vol te liggen met chocolade eitjes, hangertjes voor in de paastakken, eierwarmers en doe-het-zelf ei beschildersetjes. Mijn moeder is ook al een paar weken aan het knutselen voor Pasen, en dit is het resultaat!

Easter is still over a month away, but all the stores in town are already selling chocolate eggs, Easter ornaments, eggwarmers and DIY egg painting kits. My mom has been crocheting up a storm lately too, and this is what she made!

IMG_5607 IMG_5608 IMG_5609IMG_5613 IMG_5611 IMG_5612

Het is een waar kippenhok bij ons in de kamer! Tok tok tok tok toooook! Het patroon kun je hier vinden. Wij hebben het aangepast zodat het op een kip lijkt, en de snavel hebben we van vilt gemaakt. We hebben er ongeveer 20, en ze zijn allemaal even leuk! Vooral met het geblokte lint dat we er nog aan hebben gemaakt, dat je op de foto hieronder kunt zien. Superleuk voor aan je paastakken te hangen, maar ook bijvoorbeeld aan deurknoppen van kasten of deuren. We verkopen ze binnenkort in een winkeltje in Haelen, Ymotion. Vind je deze kipjes ook zo leuk, maar woon je niet in de buurt? Neem dan even contact met ons op en dan sturen we ze op.
Alvast een vrolijk Pasen!

You can find the pattern here. We modified the pattern to look like a chicken, and I think they are just adorable.. We’ve already made 20 or so, the living room is full of chickens! But every one of them is just as cute, especially since we added the ribbons! Wonderful to decorate your home with during Easter, or maybe for the rest of the year as well. We sell these in a little shop in our town called Ymotion. 
Happy Easter everybody!

IMG-20130218-WA0000

Support me by sharing with friends!
Previous post
Happy Valentine's Day!
Next post
My latest crafts

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Easter Preparations