Crafty Blog: People webs

Crafty Blog: People webs

Gisteren stuitte ik op mijn nieuwe favoriete blog, People Webs! Er staan vooral mooie foto’s op en zo nu en dan een mooi patroon. Het is van een Amerikaans meisje in de twintig, die een mopshondje heeft en allemaal mooie dingen haakt. Ze heeft ook een eigen winkeltje op Etsy, en ze naait haar eigen jurkjes.

Die gehaakte mopshondjes! TE schattig.
Er staat nog veel meer moois op deze blog, ik blijf hem zeker checken!

 

Yesterday I came across my new favorite blog, People Webs! It’s filled with lovely pictures of a girl and her pug. (which is freaking ADORABLE) She crochets beautiful scarves and headbands, and she even makes her own dresses. The headband and this gorgeous top is on my to-craft list!

Be inspired! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Granny bag
Next post
Knitted Skirts

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Crafty Blog: People webs