Hoe lees ik deze blog?

Hoe lees ik deze blog?

Leuk hoor, zo’n nieuwe blog. Maar waar vind je nou de informatie die je zoekt? Ten eerste zie je bovenaan mijn verschillende pagina’s. Er staat: Home, About me, Basic Knitting and Crocheting Terms, en Free Patterns by Carmen. Bij ‘Home’ zul je alle berichten vinden die ik gepost heb. Bij ‘About me’ vind je wat informatie over mijzelf. Bij de ‘Basic Knitting and Crocheting Terms’ vind je links naar andere blogposts van mij, waarin ik de meest voorkomende termen heb genoemd. En bij ‘Free Patterns’ komen links naar patronen die ikzelf heb bedacht. Daar ben ik nog niet aan toe gekomen dus daar staat nog niets. 

Verder heb ik elk bericht getagd. Die tags kun je helemaal onderaan mijn blogpagina vinden. Als je iets zoekt over ‘breien’, klik die die tag aan en dan zie je alle berichten die over breien gaan. Als je iets zoekt wat niet tussen mijn tags staat, kun je het zoekbalkje proberen.

Ook kun je hier oude berichten terugvinden in het Archief.

 

Bij elk bericht kun je een reactie plaatsen, en je kunt ook bij mijn ‘About me’ pagina terecht als je vragen hebt. Je reactie zal waarschijnlijk eerst door mij moeten worden goedgekeurd. Meestal reageer ik dezelfde dag nog op je vraag.

Support me by sharing with friends!
Previous post
Wol-labels lezen
Next post
Crafts from the past!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Hoe lees ik deze blog?