12 Days of Handdyed Yarns: #10 A Homespun House

12 Days of Handdyed Yarns: #10 A Homespun House

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Toen ik deze blogserie begon, was het eigenlijk een idee om de laatste met kerst te plaatsen, haha. Maar dat ging de mist in toen ik twee weken lang last had van een keelontsteking.. Achja. We gaan gewoon verder tot numero 12! Maar vandaag eerst nummertje 10, iemand die jullie vast wel zullen kennen als jullie ook brei en haakvlogs kijken op Youtube, zoals ik. Het is namelijk Molly van A Homespun House! Molly is een Amerikaanse die nu in Berlijn woont met haar man en twee dochters. Het is elke keer weer superleuk om haar vlogs te zien, neem zeker een kijkje!
Happy New Year everyone! When I started this blogseries on Handdyed Yarns, my aim was actually to post the last one on Christmas Day. Well… that didn’t quite turn out the way I hoped, mainly because I got a severe cold which lasted two weeks. But we’ll just continue making our way to nr. 12! Today, let me introduce you to someone who might actually not be new to you if you’ve been watching knitting and crochet vlogs recently. It’s Molly from A Homespun House! Molly is American but lives in Berlin, Germany with her husband and two daughters. I really enjoy watching her vlogs, be sure to have a look!

homespunhouse
Image Credit: A Homespun House

Ik kijk haar vlogs nog niet zo heel lang, maar wat me wel meteen opviel is dat ze met haar garens ook leuke ‘yarnclubs’ doet. Als je je inschrijft voor zo’n yarnclub krijg je voor een aantal maanden (volgens mij 3 in dit geval) elke maand een pakketje met een mystery garen, plus nog een leuk bedeltje van Sucre Sucre Miniatures. Je weet niet hoe de garens eruitzien, er bestaat alleen een thema. Molly doet vaak Harry Potter yarnclubs, dus dat is natuurlijk altijd leuk!!
I think it’s so fun Molly also does yarn clubs with her yarns. When you sign up, you receive a mystery package every month for about 3 months I think, with mystery yarn and a charm from Sucre Sucre Miniatures. You don’t know what the yarn will look like, but there is a theme to help you guess. She’s doing Harry Potter yarn clubs again which will be awesome!!

homespunhouse2
Image Credit: A Homespun House

Persoonlijk vind ik Molly’s garens een van de mooiste handgeverfde garens, ik denk omdat veel van de kleuren heel zacht zijn, en daar houd ik gewoon van. Ik heb me echter nog niet getrakteerd op een streng omdat ik ze wat aan de prijzige kant vind in vergelijking met andere garenmerken, maar ik denk zeker dat ik het een keer zal uitproberen. Hieronder zie je een aantal van Molly’s garens en de details daarvan.
I really love the shades Molly dyes her yarn in, she uses such ‘soft’ colours and they look stunning. I haven’t bought any of her yarn yet, the price is still holding me back at the moment. But there will be a time when I will treat myself to one of her yarns. Below are some of the details of her yarns. 

Prijzen // Prices (100g)
Dale DK – 100% merino – €28
Plump Merino – 75% superwash merino, 25% nylon – €28
Single Ply – 100% superwash merino – €28

A Homespun House is een van de garenmerken waar de garens in de webshop snel uitverkopen, dus als je interesse hebt kun je het beste via Molly’s Instagram in de gaten houden wanneer ze een update heeft. Dan heb je de grootste kans dat je favoriete kleur er nog is!
There’s not much left in the shop, I would suggest to keep an eye on Molly’s Instagram for shop update details so you can snag your favourite colour next time!

Support me by sharing with friends!
Previous post
12 Days of Handdyed Yarns: #9 Stranded Dyeworks
Next post
Sophie's Universe: Part 15!

3 Comments

 1. January 1, 2017 at 7:22 pm — Reply

  Echt mooi!!!

  Gemma
  http://www.fadedwindmills.com

 2. January 2, 2017 at 9:24 am — Reply

  Dat ziet er inderdaad mooi garen uit!

 3. January 13, 2017 at 8:49 pm — Reply

  Ze zijn echt supermooi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

12 Days of Handdyed Yarns: #10 A Homespun House