Scheepjes CAL 2016 – Week 12!

Scheepjes CAL 2016 – Week 12!

Vandaag dan eindelijk mijn blogpost over het laatste vierkantje van de Scheepjes CAL 2016! Het patroontje werd afgelopen woensdag gepubliceerd, en onderhand heb ik al heel wat mooie vierkantjes voorbij zien komen! Deze week haken we dus de laatste vierkantjes, en volgende week is het tijd om alle vierkantjes samen te haken en de mooie rand te haken. Bovendien komt er nog een bonuspatroontje waar je alle restjes voor kunt gebruiken. 

Okay, so today I finally got around to writing this blogpost on the final square of the Scheepjes CAL 2016! The pattern was published last Wednesday and oh my, I’ve seen lots of beautiful squares on my Facebook feed already… This is the last square pattern of the series, but it’s not over yet! Next week we’ll join the squares and crochet the border. Oh, and have you heard we have a special bonus pattern for those yarn scraps you’ve been saving?

Week_12_square_Tammy

De laatste designer van deze CAL is Tammy van de blog Canadutch. Je raadt het al, ze is een Canadese vrouw die hier in Nederland woont. Net zoals Sarah van een paar weken terug is ze eigenlijk eerder een breier dan een haakster, maar dat doet zeker geen afbreuk aan haar ontwerp, het is een van mijn favorieten!! Echt een prachtig vierkant en het staat heel mooi bij de anderen. Bovendien past het goed in het strand-thema door het golfpatroon. 

Klik hier om het patroon te vinden. Vergeet niet dat er ook van elk vierkant instructievideo’s gemaakt worden (ook te vinden via diezelfde link), zodat het iedereen zal lukken de vierkantjes te haken. Als je liever houdt van een haakschema is dat natuurlijk wederom beschikbaar. Ik wens jullie erg veel haakplezier!

Last but not least, this beautiful square is designed by Tammy from Canadutch. You guessed it, she’s a Canadian woman living in the Netherlands. Like Sarah from a few weeks ago, she’s more of a knitter than a crocheter, but nevertheless here square is one of my faves!! It’s such a pretty design and it works really well with the beach-theme of the blanket. 

Click here to find the pattern. Don’t forget that if you’re struggling, there are instruction video’s to help you with the pattern (find it via the same link just now). If you prefer a crochet chart, it’s also available. Happy hooking!

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Filet crochet top: W.I.P.
Next post
Filet Crochet Top Reveal!

No Comment

  1. July 13, 2016 at 6:34 pm — Reply

    Prachtige steek!

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Scheepjes CAL 2016 – Week 12!